Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SKANDAL U BEČU

Vlasnik lokala optužio "Zvezdu Granda" da je seksualno napao maloletnika!

Autor: Kurir | 04.12.2013 - 00:06:00h | Komentara: 14

Sani tulić, vlasnik restorana "Gurman" u Beču, optužio je pobednika "Zvezda Granda" Amara Jašarspahića da je napastvovao dečaka od 17 godina u toaletu njegovog kluba! Ovu priču potvrđuje i maloletni M. K. koji je prema vlastitim tvrdnjama bio pevačeva žrtva 22. novembra kada je gile nastupao u pomenutom lokalu.

Samo da je javim, pa ću da pevam: Amar Jašarspahić

Amar Jašarspahić | Foto: Milen Vesović

 - Dok je pevao Amar je sve vreme gledao u mene, namigivao mi i pozdravljao me. Mislio sam da je to neka zajebancija, dok mi on posle nastupa nije rekao: "ajmo kratko do WC-a zajedno." Meni nije bilo jasno zašto, kad on mene u wc ugura u kabinu. Sav zbunjen upitao sam ga šta to radi, kad on meni: "Pa eto, bi li ti voleo da dobiješ 'plejstejšn 4'". U tom trenutku počeo je da skida gaće sa pričom da sam baš sladak. Uhvatio me je za lice i počeo da me miluje i mazi. Verovatno je hteo da me poljubi. Zgranut, počeo sam da dovikujem: "Upomoć! Upomoć!" Na svu sreću, ušao je vlasnik restorana i čuo me kako vičem da se otvore vrata. Meni je bilo tako nezgodno da ne pomisle ljudi da sam peder - rekao je M. K.

- Ja sam sasvim slučajno naišao, kad čujem da neko dovikuje: "Upomoć!" Naredio sam da se otvore vrata. Imao sam šta i da vidim - pevač sa spuštenim gaćama i dečak koji je sav uplašen. Na moje pitanje šta se dešava Amar je vidno zbunjen promrmljao: "Paaaa, ovaj... mi ušli da pišamo". Ne znam šta bi se desilo da nisam naišao. Ne želim ni da pomislim. Bio sam iznenađen, šokiran. sreća, spasao sam dečka - kaže Sani Tulić i dodaje da je pevač dodirivao i osoblje za zadnjicu i trežio im brojeve telefona.

Kako navodi M. K, Gile mu se sutradan obratio na "fejsbuku" objašnjavajući da mu je neprijatno, jer on nije baš tako mislio:

- Sve te poruke je videla devojka i počela da me ispituje šta se dešava i zašto on meni šalje poruke. Ništa mu ne odgovaram i šta da mu odgovorim.

Tulić tvrdi: Gile bio pijan, možda i drogiran!

Tulić kaže da je pevač bio i pod uticajem narkotika.

- Totalno sam nezadovoljan nastupom. Ostavio je publiku bez pozdrava i pobegao sa bine, iako su fanovi želeli da im ispuni bar još koju želju. Bio je vidno pijan, možda i pod uticajem narkotika. Ko će ga znati?

Poslednji komentari
  • Cvrle Vreme: 04.12.2013 00:20h

    Zasto lazete? Gile nije takav! Vlasnik restorana pokusava da na ovaj nacin sebi digne cenu i nista drugo ne moze da postigne! Samo marketing... I to los, jako los marketing!

  • Milovan S Nikolić Sombor Vreme: 04.12.2013 00:48h

    Pitanje za Sašu Popovića koliko je regularno da uvoziš neispravnu robu iz ino- stranstva i da li si platio carinu na istu. Slavljena i nagradjena zvezda grnda pokazala je pravo lice u konzumiranju alkohola i nastranost .tako da je postala prava bruka granda

  • nixon Vreme: 04.12.2013 01:34h

    hahahahahahahaha, ajde bre! ne lupetajte gluposti!

  • lio Vreme: 04.12.2013 02:47h

    Ne pratim rad ovog pevaca, ali je zaista jako nekorektno sa vase strane da ovako ne provereno piste . Danas svako svakoga moze da optuzi , i dok se dokaze istina puce bruka... zaista vam ovo nije potrebno jer ste ozbiljan list ....

  • Objektivno Vreme: 04.12.2013 05:56h

    Auuu Katastrofa!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP