Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PROBLEMI SA VIZOM

Vlasnik londonskog kluba optužuje pevačicu: Tanja Savić laže!

Autor: Kurir | 03.11.2014 - 15:30:00h | Komentara: 1

Nije htela da plati 61 evro da joj vrate pasoš!

U svađi sa gramatikom: Tanja Savić

Tanja Savić iznervirala je Gorana Tasića, vlasnika londonskog kluba u kojem je trebalo da nastupi početkom oktobra, ali bila je sprečena jer nije dobila vizu.
Njega su pogodile njene reči da joj iz britanske ambasade u Varšavi nisu vraćeni njen i suprugov pasoš, zbog čega nije mogla da otputuje u Temišvar na nastup, pa je izgubila pozamašan honorar.
Goran tvrdi da ništa od toga nije tačno.
- Tanja Savić je slagala da ambasada Velike Britanije njoj i njenom mužu nije vratila pasoše na vreme. Službenici su u predviđenom roku poslali njihova dokumenta. Problem je nastao kad sam njenom mužu Dušanu Jovančeviću javio da treba da plati kurir-servis 61 evro i preuzme putne isprave, koje su joj bile hitno potrebne zbog sledećeg nastupa. Imam dokaz da sam sve platio, izmirio sve obaveze prema njima. Sve uplate izvršila je moja supruga Dragana koja je direktor naše firme. Oni nisu hteli da daju tu siću kako bi im pasoši stigli u Beograd po hitnom postupku - priča biznismen.
On ističe da je mnogo novca potrošio na pevačicu i njene pratioce.
- Na Tanju, njenog muža i klavijaturistu potrošio sam 1.800 evra. Toliko su me koštale vize, avio-karte, reklama, kao i druge stvari. Pa ja sam im na kraju i vratio te pasoše. Platio sam jednoj ženi u Varšavi da ode do ambasade i podigne ih, a onda i da ih avionom pošalje za Beograd. Izmirio sam joj i račun za taksi. Samo su me pozivi koje sam obavljao sa ambasadom u Poljskoj koštali oko 400 evra. Sve sam uradio, da bi mi Tanjin muž, kad sam mu javio da treba da plati kurirsku službu, poslao poruku „Ko je.e tebe i pasoše“. To je nekultura i neprofesionalizam. Vlasnici diskoteka bi njima trebalo da traže depozit kad ugovaraju nastup jer se ne zna da li će se uopšte pojaviti. Tanja je neozbiljna i s njom se nikad ne zna. Srećom, nastup nisam platio unapred. Ovo je velika sramota za nju - završava Tasić.
Tanja je bila nedostupna za komentar.
Poslednji komentari
  • LujX Vreme: 04.11.2014 06:39h

    Šta očekuješ od roma da budu kulturni!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP