Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BOJAN PERIĆ, GLUMAC I VODITELJ

Vodim, glumim, ali ne pevam

Autor: Ivana Filić | 26.01.2015 - 09:00:00h | Komentara: 0

Glumac Bojan Perić je u poslednje vreme odigrao mnogo različitih uloga, ali se trenutno bavi i profesijom voditelja muzičke emisije „3 boje zvuka”. Ulogom u seriji „Urgentni centar“ ostvarila mu se želja da zaviri i u tu profesiju, jer je želeo da bude hirurg. Serija „Jedne letnje noći“ ga je vratila u romantično vreme dama i džentlmena…

Bojan Perić

Nema ništa lepše nego igrati negativce, jer se tu najviše možete poigravati sa
samim likom

Jesi li se uživeo u ulogu voditelja?

- Da li sam se uživeo ne znam, ali da li uživam dok vodim emisiju “3 boje zvuka”, uživam.

Da li bi sada menjao glumu za voditeljstvo?

- Ne naravno, jer ja sam glumac i trudiću se da primarno to i ostanem. Povremeni izleti u neke druge forme su simpatični i poželjni, pogotovo u nešto novo i kvalitetno, poput ove emisije, koju sam sa velikim zadovoljstvom prihvatio da radim.

Vidimo da voliš da đuskaš?

- Da, što se uostalom često može i videti u kadrovima u samoj emisiji. Ja privatno volim baš tu muziku koja je najzastupljenija u emisiji „3 boje zvuka“ samim tim, malo je reći da mi samo snimanje vrlo prija.

Da li bi voleo da snimiš neku rok pesmu?

- Mislim da bi bilo previše da još počnem i da pevam (smeh). Ostavićemo pevanje za one koji to bolje rade, a ja ću samo da nastavim da uživam u dobroj svirci, pogotovo onoj živoj koju nam donosi emisija.

Serija

Serija "Urgentni centar"

 
Kakva su ti iskustva u vezi sa “Urgentnim centrom”?

- Bilo je to vrlo naporno snimanje, mnogo je moralo da se uradi za kratko vreme, ali nema ništa lepše nego kada publika prihvati to na način na koji je prihvaćen „Urgentni centar“.

Koliko je bilo teško ući u likove doktora i tehničara?

- Iskreno, meni nije bilo preterano teško, jer volim taj poziv i sam sam u nekom trenutku svog života razmišljao da postanem doktor, pre svega hirurg.
Da li si zaista tako zamišljao njihov život?

- Filmski, da. Dramatizacija je ta koja čini razliku između stvarnih događaja, reakcija na iste, ponašanja. Nikome ne bi bilo zanimljivo da gleda doktore koji samo deklamuju lekove, procedure i terapije. Nije ovo serija o lekarima koji su samo lekari, nego serija o ljudima koji jedan deo svog dana provedu lečeći ljude.

Šta je najteže u toj profesiji?

- Verovatno momenat gde morate nekom članu porodice saopštiti da niste uspeli da pomognete njegovom bližnjem. Ja sam imao jednu takvu scenu i žmarci me prođu i sada kada se setim toga. Ne želim ni da pomislim kako je kada jecaj nekoga kome ste to upravo saopštili, nije lažan. Baš zbog toga i nisam postao doktor.

Pojavićeš se i u seriji „Jedne letnje noći“ kao jedan od glavnih likova. Ko su glavni likovi?

- To je priča o dve sestre koje na jednom putovanju upoznaju jednog mističnog mladića (mene) i obe se u njega zaljubljuju.

Kakva je tvoja uloga?

- Kao i sama priča, to je jedna romantična uloga. U mene se zaljubljuju te dve sestre, a ja dosta dugo krijem svoja osećanja prema njima. Naravno, za dalji rasplet, moraćete da sačekate da serija počne sa emitovanjem (smeh).

Kakve likove najradije igraš?

- Različite! Najviše bih voleo kada bi se nastavio ovaj trend gde mi je svaka uloga u velikoj meri različita u odnosu na onu prethodnu koju sam odigrao.

Da li bi voleo da igraš negativca?

- O da! Nema ništa lepše nego igrati negativce, jer se tu najviše možete poigravati sa samim likom. Dobrog i ispravnog čoveka možete igrati na mnogo manje načina, nego zlicu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP