Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PROZIVKA

Voditelj emisije "Bulevar": Neda Ukraden ima 126 godina!

Autor: Puls | 08.05.2014 - 22:45:00h | Komentara: 3

Vladimir Đorđević, voditelj emisije „Bulevar“ na televiziji B92, koji je postao poznat po raznim opaskama na račun poznatih ličnosti, ponovo je „zablistao“ kad je za Nedu Ukraden rekao da je tri puta starija od njega!

Vladimir Đorđević

Vladimir Đorđević

Ovaj četrdesetdvogodišnjak je na opasku svog kolege da je Neda opasna prokomentarisao da poštuje one koji su tri puta stariji od njega. Prema njegovoj „duhovitoj“ računici, Ukradenova ima 126 godina!
Pozvali smo pevačicu, ali ona prozivkama nije pridavala veliki značaj.

- Da li bi trebalo da komentarišem? Kad sam gostovala kod njega u emisiji, ostao je zalepljen. Ja imam škole kao oni svi zajedno, a priznanja više nego pedeset drugih pevača zajedno. Morao bi da ima poštovanja barem prema tome - rekla je Neda.
Inače, ona je nedavno bila gost Vladimira Đorđevića i Nevene Madžarević i tom prilikom je, isprovocirana nekim njegovim komentarima, bila vrlo ironična, što je verovatno uzrokovalo da je on sad bocne.

- Ja bih mogla da kažem da je Vladimir neduhovit, da je ružan, da je nevaspitan. Mogla bih da kažem da ste zlobni, ali ja to, naravno, neću reći. Ja sam vaspitana žena, ali nemojte da vređate inteligenciju gledalaca i sagovornika - rekla je tada Ukradenova.
Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 09.05.2014 04:09h

    Телевизија на којој води програм ,,Булевар,, гос'н Ђорђевић свакодневно има критике на његово ужасно смејање током програма а да ништа није смешно?Можете замислите како тек изгледа атмосфера у мојој дневној соби јер ја имам један од супер телевизора са десетак звучника.Радим неке послове и на екрану је канал Б92.Моја Радојка намерно чека да се Ђорђевић почне клиберити и појача тон!Мајко моја,три лека за смирење ми не могу да помогну!

  • 007 Vreme: 09.05.2014 12:27h

    Bravo, Nedo, bravo za kulturu!! Ovi sa BULEVARA su prevrsili mere lepog ponasanja. A to, da nam vredjaju inteligenciju, istina je, sve misleci da su duhoviti! Prevazisli su IVANA IVANOVICA i njegove saradnike!!

  • Kokan Prvi Vreme: 09.05.2014 14:16h

    Ovaj gospodin Vladimir pripada školi nazovi beogradskih novokomponovanih "mangupa" i jedan je od glavnih protagonista novog šmekerskog voditeljskog "pokreta" u kome je glavno pravilo: "Ja mogu da prozivam sve na ovom svetu - mene niko". To tako može da traje dok opanjkavaš zvezde svetskog džet-seta jer one i ne znaju da uopšte postojiš. Ali kada, nakon svojih nebuloznih opservacija, treba da staneš na crtu Nedi, Seki ili nekom trećem - manji si od makovog zrna. Kakav li bi tek bio da treba da stane pred, na primer, Stalonea. No ne treba da se plaši, to mu se neće desiti bar u narednih 126 godina.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP