Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SAZNAJEMO!

Voditeljka se udaje za tajkuna!

Autor: A. O. | 26.05.2014 - 11:45:00h | Komentara: 23

Poznato TV lice Branka Nevistić (44) udaće se sledećeg ponedeljka za srpskog milionera Branislava Grujića (51), a kako „Alo!” saznaje svadbena ceremonija biće upriličena u Veneciji! Naime, prema rečima našeg sagovornika, par koji je svoju vezu započeo 2010. godine odlučio je da sudbonosno „da” izgovori pred tridesetak zvanica koje će doputovati u Italiju, gde će provesti tri dana.

Branka Nevistić i Branislav Grujića

Branka Nevistić i Branislav Grujića | Foto: Goran Srdanov

 - Budući da su vezu skrivali daleko od očiju javnosti, Branka i Bane su odlučili da se venčaju u inostranstvu kako bi izbegli paparace i prisustvo medija. Njena želja je bila da to bude Venecija, pošto su već nekoliko puta bili tamo. Ona je angažovala poznatu italijansku agenciju za organizovanje svadbi, a svečana ceremonija održaće se u jednom od najluksuznijih hotela u tom romantičnom gradu. Na venčanju će biti oko 30 zvanica, njihovih prijatelja i članova porodica, a koliko znam među poznatim svatovima naći će se voditeljka Maja Žeželj, kao i glumac Dragan Bjelogrlić, koji će doći sa suprugom Majom - navodi izvor „Alo!” i dodaje da Branka ništa nije prepustila slučaju.

- Venčanica će biti svedena, bež, više kao haljina, budući da Branka ima 44 godine. Trošak putovanja i smeštaj gostiju snose mladenci, a potrudiće se da svi maksimalno uživaju u slavlju i osećaju se prijatno. Njih dvoje će se posle venčanja zadržati još nekoliko dana u Veneciji, posle čega će otputovati na medeni mesec - završava naš sagovornik.

Evropski gradovi

Troškove putovanja gostiju snosiće mladenci, a među VIP zvanicama se očekuju voditeljka Maja Žeželj i glumac Dragan Bjelogrlić

 Inače, veza Branke Nevistić i Branislava Grujića bila je poprilično turbulentna. Oni su romansu započeli još 2010. godine, da bi se godinu dana kasnije rastali. Već 2012, oni su ponovo počeli da se viđaju, a 2013. su započeli zajednički život.

Ovim povodom pozvali smo Branku, koja nije skrivala uzbuđenje što će postati gospođa Grujić.

- Da, istina je da ćemo se venčati. Ovo je meni prvi brak, tako da osećam dozu uzbuđenja. Neću imati klasičnu venčanicu, već haljinu, a kada sve to prođe, bićete obavešteni o svim detaljima - istakla je buduća mlada.


Branki prvi, Grujiću treći brak!

Nevistićevoj će ovo biti prvi brak, budući da do sada nije nijednu svoju vezu ozvaničila na papiru. Dugo je bila u nevenčanoj zajednici sa Momčilom Lavrnićem, sadašnjim mužem pevačice Ane Stanić, sa kojim je 2001. dobila sina Luku. S druge strane, Grujiću, koji važi za jednog od najvećih plejboja u Beogradu, ovo će biti treći brak. On iz prvog braka ima sina.


Ko je Brankin budući muž?

Branislav Grujić je jedan od najuspešnijih srpskih biznismena, koji radi van Srbije. Predsednik je kompanije „PSP - Farman” iz Ženeve, čija je osnovna delatnost građevina i u kojoj je stekao visoki rejting zahvaljujući pre svega velikim poslovima u Rusiji, ali i razgranatoj mreži predstavništava u Belgiji, Švajcarskoj, Italiji i Srbiji. Na zvaničnoj stranici njegove kompanije stoji da je njihov godišnji obrt više od 350 miliona dolara. Vlasnik je ili suvlasnik „Jugodrva”, „Centrotekstila”, „Jugošpeda”, „Faringa”, „Unioninvesta”. Branislav je potpredsednik Srpsko-američkog centra i potpredsednik Upravnog odbora Asocijacije privrednih komora Rusije i Srbije. 

Poslednji komentari
  • Srdjan Vreme: 26.05.2014 03:48h

    Da ne kazem "sta je" ova zena...

  • master mind Vreme: 26.05.2014 06:23h

    A sta bi sa posrednickom firmom za trgovinu gasom i metanolom unutar Srbijagasa - RST ?! Vucic je legao na rudu kao sto se i ocekivalo, ni onda ni sada ne mogu budalama da objasnim da osim parole borbe protiv kriminala tu nema nicega. DA zlo bude gore, jos ih je zvao na sastanak da se konsultuje s njima.??? Pa to isto je radio i Cvetkovic, samo telefonom.

  • Blablablatruc Vreme: 26.05.2014 06:48h

    Jos jedna sponzorusa!A ljubav velika, ogromna, kao njegov konto u banci!

  • vladan Vreme: 26.05.2014 08:43h

    Kako su slatki....

  • Kvazimoodo Vreme: 26.05.2014 09:48h

    A gde je Pera lozac? Sto tajkuna? Lozaci su bolji ljudi, iskrene duse, naociti. Branka, Branka, bas ne znas.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP