Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

STARIJI ARKANOV SIN KRIVI CECU

Vojin odgovorio mlađanom Ražnatoviću na prozivke!

Autor: Pressonline.rs | 18.12.2014 - 12:00:00h | Komentara: 6

Vojin Ražnatović, koji je nedavno na Fejsbuku ironično napisao kako nije stigao na proslavu 18. rođendana Veljka Ražnatovića, ne prestaje da napada svog brata po ocu i njegovu majku Svetlanu Cecu Ražnatović

Veljko Ražnatović i Vojin Ražnatović

Nakon što je Cecin sin odgovorio bratu koji živi u Americi nazvavši ga licemerom, naslednik kojeg je Željko Ražnatović Arkan dobio u braku s Natalijom Martinović ponovo se oglasio.

Vojin Ražnatović

- Srdačno bih zamolio sve da me ne svrstavaju u ovaj njihov medijski cirkus. Ponosim se što živim sasvim normalan i skroman život kao običan svet i neću dozvoliti sebi da se spuštam na taj nivo da polemišem ni sa kim preko društvenih mreža (bio mi on brat ili ne). Iskreno sam iznenađen kako je to bilo teško razumeti da je taj ironičan post očigledno bio uperen ka medijima širom regiona, koji konstantno javljaju razne teorije kako nam je otac još uvek živ - napisao je Ražnatović i dodao:

- Ubeđen sam da je on to shvatio (pametan je dečko), ali mu očigledno neko drugi puniglavu s ciljem da od mrava napravi slona i eskalira bespotrebne tenzije u našoj familiji. Izvinjavam se što sam propustio njegov veliki jubilej, ali bih mu preporučio da se zapita zašto niko od njegove ostale braće nije bio prisutan. Svaka druga reč je suvišna - stoji u Vojinovom postu, u kojem se najverovatnije aludira na to da je glavni krivac za raskol u porodici Veljkova majka.

Međutim, iako se Vojin ograđuje od „medijskog cirkusa“, treba napomenuti samo da je on prvi započeo javnu prepisku sa polubratom.

Poslednji komentari
  • sanja Vreme: 18.12.2014 13:12h

    Pa ko je tebi kriv sto tebi mama nije Ceca!

  • D. Vreme: 18.12.2014 18:03h

    pa on je sanja srecan zbog toga...niko mu nije kriv.....i normalan covek koji zivi svoj zivot i ne nosi ko zna ciji Rolex od 120 000 evra u Srbiji gde je prosek primanja mozda 300 evre mesecno...i to sve u svojih 18.....hehehe sta ce biti od njega kad bude 30.....da li ce dobaciti?

  • Lili Vreme: 18.12.2014 19:59h

    A ko je ceca ,cica ,mica trofrtaljka ?Kakve tomentare dajete momku koji je pristojan ,Molim vas za pricu o dobroj macehi.

  • Lidija Vreme: 18.12.2014 21:34h

    Gde je on ovde optuzio Cecu ja ne vidim stvarno...

  • marijana Vreme: 19.12.2014 00:53h

    Lidija. Izmedju redova kad se procita, spominje se i Ceca.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP