Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PROGOVORIO O BIVŠOJ

Volkov: Nisam kriv za Ana Marijine batine!

Autor: story | 07.03.2015 - 08:45:00h | Komentara: 1

Prvotimac fudbalskog kluba Partizan i reprezentacije Crne Gore Vladimir Volkov, koji je navodno Vladimiru Stanojeviću poslužio kao povod da prebije Ana Mariju Žujović, ogradio se od te priče.

On je zbog svih spekulacija na društvenoj mreži objavio fotografiju svoje sadašnje devojke, kako ga mediji više ne bi dovodili u vezu sa bivšom.

Ana Marija i Vladimir Volkov

Ana Marija i Vladimir Volkov | Foto: Youtube Screenshot

 - Nemam veze s tim i ne znam da li postoji jednostavniji način da to objasnim. Ana Marija i ja nismo u kontaktu duže od godinu dana. Molim vas da me više ne povezujete s tom temom - rekao je za novi Stori Volkov, koji je, da bi zaštitio sebe od daljih spekulacija, nedavno na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju svoje izabranice Jovane Milinković i naveo:
- To je devojka s kojom se trenutno viđam. Ona je veoma zanimljiva i prija mi da provodim vreme s njom. Njenu sliku postavio sam na društvenu mrežu jer su novinari počeli da pišu kako mi je emotivna partnerka osoba sa kojom nemam ništa.
Inače, sportista smatra da nije njegova krivica to što je čest gost rubrika posvećenih privatnom životu javnih ličnosti.
Poslednji komentari
  • hromi daba Vreme: 07.03.2015 16:59h

    Normalno da Volkov nije kriv, pa nije joj on drmao kavez da šalje poruke fitnes treneru. Svaki potez Ana Marije Žujović je proračunat i samo sa jednim ciljem, što više unovčiti novonastalu situaciju. Prvo nije želela uopšte da podiže krivičnu prijavu, a kada se osvestila shvatila je da se to može unovčiti i na taj način ojačat svoje pozicije. Spontani nebi nikada spomenula da joj pokret za emancipaciju nije došapnuo da sa njime skače cena. Mnogo je saveta dobila od svojih sapatnica, ali joj niti jedna nije rekla. Pokušaj srediti odnose sa Vladom, a ne da se jurite i pljujete po štampi ?!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP