Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

FUDBALER NE MOŽE DA PREBOLI STARU LJUBAV

Volkov spavao sa Anom Marijom!

Autor: Ljubomir Tozev | 19.04.2015 - 20:30:00h | Komentara: 3

Za Anu Mariju Žujović i Vladimira Volkova može da se iskoristi izreka - „Stara ljubav zaborava nema“, jer su njih dvoje posle dosta ljubavnih brodoloma, rešili da obnove strasti. Kako „Alo!“ saznaje, oni su se u četvrtak uveče, nakon lude žurke u poznatom prestoničkom klubu, uputili u stan fitnes instruktorke na Novom Beogradu, gde su do jutra uživali u strasnim zagrljajima.

Ana Marija Žujović

Fatalna po muškarce: Ana Marija Žujović

Sve je počelo na nastupu Nataše Bekvalac, kada se Volkov pojavio nešto posle ponoći. Da stvar bude interesantnija, on je u klub došao sa Lolom Smiljanićem, sa kojim je svojevremeno Žujovićeva bila u vezi, ali i abortirala njegovo dete. Iako su njih dvojica delili istu devojku, u provodu su uživali kao da su najbolji drugari. Međutim, to nije sve, obojica su ostali u šoku kada je u klub ušetala Ana Marija Žujović, sa njihovim kolegom Nikolom Mijailovićem. Kada su videli svoju bivšu u društvu igrača iz rivalskog tima, nisu mogli da veruju, ali nikako nisu mogli da odole, a da se ne pozdrave sa njima, te su odlučili da priđu njihovom stolu i proćaskaju - priča izvor koji je sa njima proveo to veče.

Zaveo popularnu voditeljku: Vladimir Volkov

Vladimir Volkov

- Tu priči nije kraj, jer je Volkov sve vreme slao bivšoj poruke, a dogovorili su se da iz kluba izađu zajedno. Oko četiri sata ujutru, odvojenim automobilima otišli su u stan fitnes instruktorke u kojem su prespavali. Šta je bilo u četiri zida znaju samo njih dvoje, ali sigurno nisu gledali filmove - dodaje naš izvor.

Kada smo pozvali Ana Mariju i pitali je kako se provela sa Volkovim, ona nije bila raspoložena da komentariše.

Ana Marija i Volkov

Obnovili ljubav

- Stvarno ne želim da pričam ko prelazi moj kućni prag i sa kim ja spavam u krevetu. Opekla sam se jednom i svoj privatan život više ne želim da pružam na dlanu javnosti - objasnila je fitnes instruktorka za “Alo!”.
Poslednji komentari
  • realista Vreme: 19.04.2015 20:52h

    obraz djon...

  • Mina Vreme: 20.04.2015 04:10h

    Ma, slusali su ploce! I nisu je delili samo ova dvojica, broj im se ne zna... A sta ce ovom liku po mindjusica u svakom uvetu????

  • djole Vreme: 20.04.2015 18:03h

    Ma koga to zanima ljudi!O cemu vi..Samo o nekim silikonkama i njuhovim radovima u seksu..Niti joj je prvi, niti poslednji!Nece sigurno da je zeni...To je vise vest za neki muski erotikon a ne za dnevne novine..Zaglupljujete ovaj narod do bola!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP