Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BAHANALIJE ZGODNIH ČLANICA GRUPE NA LUKSUZNOM BRODU U BEOGRADU

Vrele cice - Modelsice!

Autor: Biljana Radulović | 20.07.2015 - 20:30:00h | Komentara: 1

Pravu letnju poslasticu za muške oči uslikali smo na brodu na kojem su se članice grupe “Models” na palubi sunčale, proveravale koja ima lepše delove tela i nazdravljale vinom.

Modelsice  privlačile poglede  muškaraca

Modelsice privlačile poglede muškaraca | Foto: Rajko Ristić

Pred put na Karibe, gde će snimati drugi serijal njihovog rijalitija, Anastasija Buđić, Ivana Žigić i Ornela Karabumba odlučile su da se dobro zabave, dok je četvrta članica Mila Kaluđerević u Americi.


Vitka tela i seksi obline privukle su pažnju svih prolaznika, ali ovaj veseli trio na to nije obraćao pažnju. Uz vino, smeh i mackanje kremama za sunčanje, dodatno su budile maštu jačeg pola, koji u najvećoj meri i gleda njihovu seriju na “Grand televiziji”.

Žigićeva pokazala seksi telo

Žigićeva pokazala seksi telo | Foto: Rajko Ristić

S obzirom na to da zbog ugovora sa producentima u serijalu ne smeju da budu erotično obučene, ovo je idealna prilika da u bikiniju i vrućim pantalonama pokažu čime raspolažu ispod haljina koje nose u seriji. Nevaljala Anastasija u jednom trenutku je čak zavirila u gaćice crnkinje Ornele, a pridužila joj se i Ivana. Seksi guza Žigićeve najviše je privlačila ostale članice, pa su je je u prolazu udarale, dok je Karabumbin ten bio idealan za razmazivanje kreme.

Nevaljala  Anastasija  u jednom  trenutku je  čak zavirila u  gaćice svoje  koleginice

Nevaljala Anastasija u jednom trenutku je čak zavirila u gaćice svoje koleginice | Foto: Rajko Ristić


- Stranci koji produciraju našu seriju ne vole ekstremno koketiranje seksepilom, više vole svedenost, ali mi i kada pokušamo da budemo takve, njima je to opet previše. Sreća da naš menadžer Milan intuitivno zna gde je granica, pa nas opomene - rekla je Ivana kada smo im se pridružili, a Anastasija je dodala:

 
- Seksepil je nešto što izlazi iz žene, čak i džak da obuče. Meni je u prirodi čak i prodavačicu da šarmiram dok kupujem mleko - kaže Stejsi.
Sa njima na seriji radi i pobednik ovogodišnjih “Parova” Nenad Marinković Gastoz, koji među ovim lepoticama uživa jer je miljenik.

Opipale Ivanine grudi

Opipale Ivanine grudi | Foto: Rajko Ristić


- Pošto je naša serija koncipirana kao mešavina turizma i kulinarstva, Gastoz je došao na poziv kuvara da mu bude asistent. Iako nije bila ideja da u serijalu bude humora ,on ga je ubacio svojom nenormalnošću. On je pravo osveženje, uz njega se smejemo i uvek se buni kada posle snimajućeg dana nećemo da pravimo žurku - uz osmeh priča Ornela i najavljuje novi singl “Eurobejb”, kojim će uskoro obradovati fanove.

Hvala bogu, PMS nam se ne poklapa
 

Iako su sve temperamentne, kažu da se retko posvađaju i da na to ne utiče ni PMS, kada su sve žene nervozne.
- Sreća da nam nisu poklopljeni terimini i da smo tokom snimanja razdvojene po sobama. Koncentrisane smo samo na setu, a tu već nema mesta neprofesionalnom ponašanju. Pošto Milan odlučuje o svakoj numeri koju ćemo snimiti, jer on je idejni tvorac grupe, a mi samo izvođači, međusobno nemamo zbog čega da se posvađamo. Nijedna od modelsica nije vlasnik pesme, tako da ko se nađe u grupi, on je izvodi, van nje nema pravo. Sve odluke se donose na nivou menadžmenta, a mi ih samo sprovodimo u delo - objašnjava Ivana.

Poslednji komentari
  • Res Vreme: 21.07.2015 11:20h

    Pošto?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP