Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

JOŠ UVEK BIRAJU SUDIJE

X FAKTOR: Brega tražio 100.000,
Čola 200.000 evra za učešće!

Autor: Telegraf | 09.07.2013 - 13:02:00h | Komentara: 1

Osim preterivanja s cifrom za honorar, problem sa Goranom su i njegove brojne poslovne obaveze. U opticaju je bio i Zdravko Čolić, čiji su predstavnici tražili 200.000 evra!

Zdravko Čolić

Traži 200.000 evra: Zdravko Čolić

Kako Telegraf nezvanično saznaje, Goran Bregović je tražio 100.000 evra da bi bio član žirija u šou programu “X faktor”, a u opticaju je bio i Zdravko Čolić čiji su predstavnici od producenata svetskog muzičkog rijalitija tražili čak 200.000 evra!
Kao što smo već ekskluzivno najavili, Severina će biti prva članica žirija, a producenti emisije “X faktor” koja sa emitovanjem počinje u oktobru na televiziji “Pink” su, između ostalih, pregovarali i sa Bregovićem i Čolićem.

- Goran je tražio 100.000 evra za učešće, a problem su predstavljale i njegove brojne poslovne obaveze. Sa druge strane, iz tima Zdravka Čolića su tražili honorar od 200.000 evra! Osim Severine koja će sigurno biti sudija, pri kraju su pregovori sa jednom srpskom glumicom, a očekuje se i potvrda jedne poznate ličnosti iz Bosne – kaže za Telegraf izvor blizak produkciji “X faktora”.

Goran Bregović

Traži samo 100.000 evra: Goran Bregović | Foto: AP

Da podsetimo, žiri će imati četiri člana a da sve bude zanimljivije, svaki sudija će istovremeno biti i mentor jednom od učesnika, i članovi žirija će se sa svojim timovima nadmetati između sebe, što će takmičenje učiniti još zanimljivijim.
Prikazivanje prve sezone “X faktora” počinje u oktobru, finale je planirano za februar, a pobednik će dobiti ugovor o vođenju karijere, koji je vredan više od 200.000 evra, kao i ugovor sa producentskom kućom “Sony music”.
Poslednji komentari
  • Milos Vreme: 09.07.2013 13:30h

    Gde je Jelena Karleusa? KO je bolji u showbuiss-u od nje? Njoj i kad je budna i kad spava radi "X factor" u glavi. Zaobidjete me u narednim komentarima kako peva...kako ovo, ono...zena IMA X-FACTOR. Kraj.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP