Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DAJANA JAKŠIĆ ZGROŽENA

Za nju je seks pred
kamerama katastrofa! (VIDEO)

Autor: Puls | 26.05.2013 - 19:40:00h | Komentara: 4

Ne gleda lepo na Jovaninu i Danijelovu zabavu na farmi

Dajana Jakšić

– Ja uopšte taj njihov potez ne podržavam i to je moje mišljenje. Za mene je to katastrofa. Nikada to sebi ne bih dozvolila. To mi je bezveze. Jesam za sve i za pesmu i za šalu i za igru i ako treba i da se svađam, ali baš to pred kamerama n- e! – prokomentarisala je Dajana Jakšić to što su Danijel i Jovana na "Farmi" imali seks pred kamerama.

Dajana je rekla i da ona ne bi nikada ušla na "Farmu".

Poslednji komentari
  • goxi Vreme: 26.05.2013 20:00h

    Svaka cast.

  • mimi Vreme: 27.05.2013 03:03h

    Jao, duso, ti se stidis necega, tebe je sramota, ti ces za nesto reci da je FUJ, "voditeljko", "pevacice", sta god da si... A nije ti katastrofa to sto si se udala za 40. godina starijeg muskarca, to ti je ok??? Sreca tvoja, ne moze ti niko suditi, svi znaju sto si se udala... poljubac

  • sasa stankovic Vreme: 27.05.2013 05:27h

    Konačno da je neko normalan osudio seksualni čin Jovane i Danijela. Do sada smo čuli samo reči hvale za njihov čin, kao mladi su i bilo je to od njih za očekivati, pa vole se i neka itd. Niko im nije objasnijo da je seksualni čin dvoje zaljubljenih nešto najsvetije što spaja njihovu vezu i da iznošenjem tog akta u javnost staju uz rame porno glumaca. Nisam puritanac, ali oformiti vezu u rijalitiju pa je potom konzumirat previše je degutantno da bi bilo normalno. Dali je Jovani palo na pamet šta će na njen postupak reči roditelji ?

  • momazver Vreme: 27.05.2013 09:39h

    mimi,ko sta gde i zasto radi to je njegova stvar.a sto se Dajane Jaksic tice..ima u Vojvodini jedno selo gde se vec desetinama godina mlade,lepe/nevine/,siromasne udaju za deke..a njihove bake su ih naucile da dobro kuvaju i tako one dekama par nedelja serviraju 1 rakijicu, 1 gibanicu, 1 supu, 1 rinflajs, 1 pecenje, 1 casu vina i 1 kolac..zatim se to povecava,2 rakijice, 2 gibanice...i tako dekice najcesce ne videvsi ni S od sexsa umru od kasike i viljuske..savrsen zlocin.E, onda sa sve kompletnim imanjem i mladoscu/nevinoscu/ te udovice uzimaju za muzeve momke sa kojima su i ljubovale.Mislim da je i doticna cula za ovu /istinitu/pricu.Svojevremeno ju je i objavio Mika Aleksic u kultnoj emisiji II programa radio beograda Autobus u pola 6.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP