Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

JELENA OBMANJUJE MEDIJE PREKO DRUŠTVENIH MREŽA

Za „rasprodat“ doček sa JK ima još karata!

Autor: Ivan Gajić | 23.12.2014 - 11:00:00h | Komentara: 14

Doček Nove godine u Beogradu nikad nije bio bogatiji, kad je u pitanju broj estradnih ličnosti koje će u njemu nastupiti, a prva koja se pohvalila da je „rasprodata“ je Jelena Karleuša. Rekla i slagala.

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša | Foto: Zoran Ilić

Naime, kako smo već ranije pisali, mala od skandala u najluđoj noći zabavljaće goste u jednom poznatom hotelu, a iako se obično do poslednjeg dana ne zna ko će gde i sa kim slaviti doček, ona se još 15. decembra na svom Fejsbuk profilu pohvalila da za njen nastup nema više slobodnih karata.


- Najskuplji doček, bez sekunde TV reklame, bez pres-konferencije - rasprodato. Hvala na poverenju - napisala je Jelena, međutim, samo jedan poziv broja za rezervacije demantuje ove pevačicine navode.

Kada smo pozvali jedan od zvaničnih brojeva za rezervacije koji se nalazi na reklamnom posteru, objasnili su nam da možemo da biramo koje ćemo mesto u zavsnosti od toga koliko nas u društvu ima i sa koliko novca raspolažemo.
- Ima karata još za doček. Barske stolove nemamo, a za ostale pozicije ima još slobodnih mesta, naravno. Zavisi koja mesta vas zanimaju. Za separe je potreban veći broj ljudi da rezerviše, a ostale slobodne zone možete da birate - saopštio nam je ljubazno mladić koji se javio na telefon, a kada smo pozvali organizatora ovog događaja, objasnio nam je sledeće:

Karleuša obavestila svoje fanove da za  njen novogodišnji nastup nema više  karata, a istina je drugačija

Karleuša obavestila svoje fanove da za njen novogodišnji nastup nema više karata, a istina je drugačija


- Organizujemo nekoliko dočeka i moram vam reći da se nastup Jelene Karleuše najbolje prodaje. Ostala su neka slobodna mesta za ljude koji dolaze iz inostranstva ili se odlučuju u poslednji čas gde će ići za Novu godinu. Ostao je mali broj karata.

Sa druge strane, PR menadžer Jelene Karleuše nam je rekao da karata nema, koliko su oni upućeni.
- Mi sa bukingom nemamo dodirnih tačaka. Mi smo izvođači, a iz organizacije su nam saopštili da nema potrebe za pres-konferencijom jer je sve rasprodato. Tako da je to onda na njima. Tako je nama saopšteno, i mi se ne bavimo bukingom - rečeno nam je iz PR tima pevačice.

Ukoliko Jelena nije upućena, onda ne treba unapred da se hvali.
Podsećanja radi, ovo nije prvi put da Jelena laže jer nedavno nakon što je „Alo!“ objavio da je Karleuša zabranjena na Televiziji „Pink“, pevačica je pokušala da ovu vest demantuje, te je na sav glas pričala kako će se pojavljivati na ovoj televiziji. Ipak, istina je totalno drugačija jer se JK i dalje ne pojavljuje na jednoj od najgledanijih televizija.
Poslednji komentari
  • Emina Vreme: 23.12.2014 11:43h

    Ova žena zna da je dno ali njen probem je ta prevelika želja da parira Ceci i da je svi tretiraju kao Cecinu rivalku, ali na kraju ispada smešna i sa lažima i sa silni komentarima u kojima vredja Cecu na najgrdje moguće načine. KO JE TAJ KO ĆE DA POŽELI DOČEK UZ OVU, VOLELA BIH DA GA VIDIM

  • Nenad Vreme: 23.12.2014 11:45h

    Dokle ova misli da sebe bruka, svi joj se smeju, iskompleksirana kreštalica. S njom neko da dočeka novu godinu, u to ne verujem

  • Branislav Vreme: 23.12.2014 11:52h

    Sve a mi daju džaba uslugu u hotelu ja uz ovu ne bih čekao Novu godinu jel smatram da sam još normalan čovek

  • Petar Vreme: 23.12.2014 11:54h

    Alo, dokle više sa ovom,njenim tračevima,psovkama golotnjom,izmišljotinama,samoreklamom, cipelama, belim zidom i ja pa ja pa samo ja, daleko bilo njenog lika

  • Zoran Vreme: 23.12.2014 12:22h

    Dokle će ova da laze sebe ali samo sebe, nas ne može mi smo je odavno pročitali,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP