Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SREĆNI SUPRUŽNICI

Za Vericu prva bračna noć bila fenomenalna!

Autor: Naše novine | 21.09.2013 - 14:30:00h | Komentara: 6

Verica Rakočević (65), koja se u četvrtak venčala sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem, za “Naše novine” kaže da se oseća kao da je u bajci jer pored sebe ima zgodnog, mladog i talentovanog muža!

verica rakočević

Verica i Veljko pričaju da nikada neće zaboraviti prvu bračnu noć a modna kreatorka dodaje da nikada nije bila srećnija.

“Osećam se sjajno, prelepo, ne mogu da vam opišem. Vidite, i jutro posle prve bračne noći, koja je bila fenomenalna, prelepo je. Nismo stigli da otvorimo poklone jer smo uživali u braku. Osećam se posebno, kao u bajci. Imam prelepog, zgodnog, mladog, talentovanog i posebnog muža kakvog bi svaka žena poželela”, izjavila je Rakočevićeva za “Naše novine” i dodala da je uzela Veljkovo prezime, ali da će se u javnosti i dalje predstavljati svojim starim imenom.
 
Poslednji komentari
  • hromi daba Vreme: 21.09.2013 16:09h

    Nevinost koju je tako dugo čuvala, podarila je čoveku koga voli kao zalog toj ljubavi. Stara je priča kako mozak u sedmoj deceniji atrofira i čovek počinje poprimati dečije ponašanje. Ovakav brak me ne iznenađuje koliko reklama oko njega, za Vericu ne bi bilo interesantno da se o tome ne priča. Njene vlastite ćerke su je ostavile da uživa u novostečenom braku.

  • momazver Vreme: 21.09.2013 16:52h

    verice,prica se da su ti tvoje drugarice,slicnih godina,poklonile puuunu kesu nekakvih krema i masti,al ne se nerviras,ti si ulovila trofej...one i dalje opsedaju razne teve stanice - same. ti sise pokazala,one su,zlobnice izgleda malo zahrdjale/kak bi rekle bivse sestre i braca/

  • lili Vreme: 21.09.2013 20:05h

    Da li ste im držali sveću kada sve to oko bračne noći znate? A to joj je prva bračna noć stoti put!

  • Ljiljana Vreme: 22.09.2013 00:37h

    Predivno, fascinantno. Samo, jako sam tuzna sto tako jedna predivna, carobna ljubav. taj Brak kao iz snova, nece biti blagosloven potomstvom. Ali, nikada se ne zna,medicina je uznapredovala, pa ona Indijka je rodila u 73.g.

  • momazver Vreme: 22.09.2013 09:09h

    lili, /21.09.2013..20.05h/,sto sise ti to naljutila..jel zbog toga sto ti nisi drzala svecu ili sto ona ima vise PRVIH bracnih noci od tebe. problem je jedino ako ste istih godina. a ako ne ima za tebe nade. srecno.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP