Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BOŽINOVSKA NIJE SPREMNA DA SE VRATI BIVŠEM

Žabac moli Gocu da se pomire!

Autor: Dragana Tripić | 19.01.2015 - 10:00:00h | Komentara: 0

Iako su bili na korak do oltara, Goca Božinovska i Nebojša Tubić, poznat po nadimku Žabac, prekinuli su petnaestogodišnju romansu na insistiranje pevačice, ali njen bivši dečko ne želi tako lako da odustane od nje. Naime, Žabac svakodnevno obasipa pevačicu SMS-ovima, u kojima je moli da njihovoj vezi pruži još jednu šansu, ali ona još uvek nije spremna da se pomire.

Goca Božinovska

Goca Božinovska | Foto: Zoran Ilić

- Goca i Žabac razišli su se prošle godine, i to na njeno isnsistiranje, jer nije mogla da izdrži pritisak koji joj je on stalno nametao, a ticao se njihovog zajedničkog života. S obzirom na to da oboje iza sebe imaju brakove i decu, a samim tim su preko deceniju zajedno, Žabac je Goci predložio da njih dvoje žive zajedno u Novom Sadu. Pevačici njegov predlog nikako nije odgovarao, pa je to i glavni razlog njihovog prekida - kaže naš izvor, i dodaje:


- Sada kada je prošlo već neko vreme, Žabac sve teže podnosi činjenicu da mu se Goca neće vratiti, pa je svakodnevno obasipa SMS-ovima, u kojima je preklinje da se pomire. Međutim, pevačica je čvrsta u svojoj odluci, jer joj životno iskustvo ne dozvoljava da ponovo sastavlja nešto što je već puklo. Rekla mu je da će razmisliti, ali mislim da do pomirenja neće doći - zaključio je naš izvor.

Nebojša  Tubić Žabac

Nebojša Tubić Žabac | Foto: Rajko Ristić


Kako bismo potvrdili naša saznanja, kontaktirali smo sa Božinovskom.
- Nebojša i ja smo se razišli na kulturan način, bez ružnih reči i scena, jer smo zreli i odrasli ljudi. Neke stvari ne mogu da tolerišem i odobravam - bilo je sve što nam je Božinovska rekla.

Žabac se odmara u toplijim krajevima!

U želji da se sabere i razmisli o svemu što je preživeo u proteklom periodu, Nebojša je sa prijateljima otputovao u sunčane krajeve, tačnije u Tajland, kako bi se odmorio i odlučio šta mu je činiti ubuduće. Kako saznajemo, on i iz Tajlanda pevačici šalje poruke i obaveštava je o svakom svom potezu. Kako kaže naš izvor, oni su dugo bili zajedno, pa je teško da odjednom prekinu svaki kontakt.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP