Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ĆAZIM OSMANI ZA ALO!

Žao mi je što je Manda pretukla Anu!

Autor: Dijana Petrović | 13.08.2013 - 21:00:00h | Komentara: 26

Čovek zbog kog se najlepše žene na Balkanu biju, kontroverzni kosovski biznismen Ćazim Osmani, progovorio je za “Alo!” o batinama koje je njegova navodna devojka Manda Popović priredila pevačici Ani Nikolić i priznao da se posle ovog incidenta čuo sa isprebijanom “devojkom od čokolade” i da joj se izvinio za masnice koje je dobila u hotelu u Budvi.

Zabrana

 - Čuo sam se sa Anom nakon što je pretučena. Rekla mi je da ju je Manda tukla u hotelu i pitala me: “Kako je to moguće? Zašto sam dobila batine kad nema razloga?” Ja sam joj rekao da ne znam i da mi je žao. Stvarno mi je žao, ali ja ne mogu Mandi da uđem u glavu i saznam zašto je tukla Anu. A nisam prisustvovao tome - tvrdi Feliks, koji ekskluzivno za “Alo!” otkriva da nije u vezi sa Mandom Popović i naglašava da sa njom nikada nije ni bio.

Mamac za  lepe žene: Osmani

Mamac za lepe žene: Osmani

 - Ja nisam u vezi sa Mandom. Nisam u vezi ni sa jednom. Živim sam. Ne znam zašto Manda govori da je u vezi sa mnom i zašto se tako piše po medijima, ja nikada nisam ni bio sa njom. Upoznao sam je u Crnoj Gori u kazinu i tu smo se najčešće viđali, a Anu dobro poznajem. Znate, ja volim da se družim sa normalnim ljudima, da imam korektne ljudske odnose, a ovo što se desilo je veoma ružno - dodaje Osmani, koji tvrdi da se sa Mandom Popović nije ni čuo ni video od kada je pretukla Anu Nikolić.

Voli da bije srpske pevačice: Manda Popović

Voli da bije srpske pevačice: Manda Popović

 - Ne, nisam se ni čuo ni video sa Mandom, niti hoću. Ne znam da li je bila u policiji. Ne želim ni da me nađe. Ali nisam ljut na nju, jer da jesam, tužio bih je - rekao nam je Ćazim.

Ana Nikolić

Ana Nikolić

 Podsećanja radi, Ana Nikolić napadnuta je u petak ujutru u hotelu “Maestral” u Pržnu, kada joj se na vratima sobe pojavila Manda Popović i zadala joj nekoliko udaraca u glavu, što je pevačica i potvrdila. A iako jedna verzija upućuje na to da je Nikolićeva dobila batine od kršne Crnogorke jer ju je prethodne večeri imitirala u jednom lokalu, što su Popovićevoj prenele drugarice, Ana je ispričala drugu verziju. Nikolićeva je za medije otkrila da ju je Manda napala jer se jedna od njenih drugarica navodno upustila u vezu sa Osmanijem, a Popovićeva je od nje batinama pokušala da sazna o kojoj je reč. 

Feliks: Kad dođem u Beograd, voleo bih da se vidim i sa Cecom!

Poznati biznismen, inače slab na srpske pevačice, još uvek boravi u Crnoj Gori, ali kaže da bi uskoro trebalo da poseti Beograd i da bi voleo da se sretne sa Cecom Ražnatović, Natašom Bekvalac, ali i Anom Nikolić.
- Sad sam u kazinu u Crnoj Gori. Ali, ovde sam još sedam dana i gotovo. Uskoro bi trebalo da dođem u Beograd i voleo bih da se sretnem sa Cecom, mada nemamo povod, ali što da ne? I sa Natašom bih mogao da se vidim, kao i sa Anom - kaže Feliks. 
Poslednji komentari
  • Kiki Vreme: 13.08.2013 21:14h

    Cazim je ne poznaje..smesno.Ovo je los vic.Umesto da se devojka po imenu Manda oglasi da ne zeli da bude povezana sa ovakvim covekom on glumeta.Al je ruzan ovaj Cazim

  • UCH Vreme: 13.08.2013 21:18h

    Cazim bi voleo da sedi sa Cecom!!Ko je ovaj majke vam,sta umislja da je?Neki frajer.Stamota covek od 50i kusur godina ovako da izjavljuje.Zaboravio je da su ga paparaci nahvatali prosle godine sa Mandom.Manda je prelepa dok to ne mogu reci za Nikolicku i Cazima

  • Olga Vreme: 13.08.2013 21:33h

    Sve su to velike kurveštije;interesuju one Feliksa kao lanjski sneg.On ima zgodnu i lepu ženu u Hamburgu i troje dece lično sam ih videla prošle godine u Splendidu.

  • alex Vreme: 13.08.2013 22:10h

    samo najavi tacnu lokaciju i vreme da te docekamo kako dolikuje barabo narkomanska.

  • ja Vreme: 13.08.2013 23:01h

    Heheh , ali on kaze da Anu poznaje dobro .E crna Ana , sa siptarskim kriminalcem .Isto kao i Nata, koja je rekla da ga je samo jednom videla i upoznala a on izjavljuje da ih poznaje dobro i da zeli da se vidi sa njima.Kako ih bre nije sramota , da li one imaju trunku morala i savjesti ????

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP