Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DIREKTOR „GRANDA” I ČLANICA ŽIRIJA SE POSVAĐALI ZBOG TAKMIČARA

Zaratili Saša i Zorica!

Autor: Sanja Arsić | 30.01.2014 - 14:40:00h | Komentara: 7

Poznato je da pevačica Zorica Brunclik ima kratak fitilj, što je još jednom pokazala na snimanju „Zvezda Granda“, i to prema direktoru ove produkcije, Saši Popoviću! Razlog svađe nije bila njena karijera, već nastup jednog momka u popularnom takmičenju, kada je poznata pevačica, koja je u žiriju „Zvezda Granda“, iznela svoje mišljenje kako je u pitanju vanserijski talenat, a Popović se nije složio sa njom. To je Zoricu uvredilo!

Zorica Brunclik, Aca Lukas i Saša Popović / Foto: Zoran Ilić

Brunclikova posle svađe odbila da jede ćevape koje je Popović naručio za celu ekipu / Foto: Zoran Ilić

„Moje mišljenje očigledno nije stručno, tačnije, vi ga ne smatrate stručnim. Ljuta sam! I nemojte da me pitate ništa”, rekla je Brunclikova Popoviću

- Moje mišljenje očigledno nije stručno, tačnije, vi ga ne smatrate stručnim. Ljuta sam! I nemojte da me pitate ništa- rekla je pevačica direktoru produkcije, na šta je on reagovao smireno.
- Nemoj ovo lično da shvataš, svako ima svoje mišljenje, nama se generalno nije dopalo kako je otpevao, imamo pravo pet puta da spasemo nekog, ne možemo tek tako da ispucamo to - bio je staložen Saša i pokušao je da umiri pevačicu, ali je ona nastavila.

Zorica Brunclik

Brunclikova pobesnela na Popovića | Foto: Zoran Ilić

- Ne razumem kako možete da imate pravo pet puta da glasate, to je bilo dobro kada ste imali po 25 takmičara, a sada imate 14 i taj broj treba da se smanji. Nije fer! - oštra je bila članica žirija.
Kako bi smirio strasti, Popović je došao do Zorice i pokušao da joj objasni da nema potrebe da se svađaju, ali je ona ostala pri svom stavu. Očigledno želeći da se „osveti“ prvom čoveku „Granda“, u trenutku kada su njene kolege glasale da jedan od momaka nastavi takmičenje, akterka ove priče jedina nije želela da stisne
taster, zbog čega je naljutila Sašu.
- Ne znam zašto radiš ovo? Nećemo ovako, ne može ovako! - povisio je ton Popović.
Pošto su se strasti malo smirile, došlo je vreme pauze, a Saša je kao domaćin za celu ekipu naručio ćepave. Svi su otišli da jedu, osim Brunclikove!

- Neću da jedem sa vama, ljuta sam! Ne pada mi na pamet da jedem - odbrusila je pevačica, pa je direktor rešio da je bolje da razgovaraju samo tokom snimanja, kako rasprava ne bi prerasla u veću svađu.
 

Brenu zamenio Žika 

Žika i Saša Popović

Žika i Saša Popović | Foto: Zoran Ilić

Osim petočlanog žirija u emisiji „Zvezde Granda“ postoji i produkcijski žiri, koji su činili Lepa Brena i Saša Popović, a kako je folk diva na odmoru sa suprugom Bobom Živojinovićem, na njenom mestu sada sedi Žika Jakšić. On zajedno sa direktorom „Granda“ odlučuje koji je kandidat zaslužio da prođe u sledeći krug.

Sanja Kužet malo jede, malo se šminka!

Sanja Kužet

Težak je ovaj posao: Sanja Kužet

Voditeljka Sanja Kužet koristila je pauze snimanja kako bi se doterala, ali i jela. S obzirom na to da snimanja iscrpljuju, lepa voditeljka je prvo pijuckala kafu i jela ćepave, da bi se zatim šminkala kako bi što lepše izgledala tokom snimanja.

Aca Lukas

Lukas štekovao toalet papir

Popularni folker Aca Lukas umesto slatkiša i grickalica koje imaju ostali članovi žirija, ispod stola drži rolnu toalet papira. Prvo smo pomislili da je pevač prehlađen, međutim, ni u jednom trenutku nismo primetili da je papir koristio. Pretpostavljamo da je rolnu ipak držao samo kao prvu pomoć.



 

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 30.01.2014 16:47h

    cirkusijada

  • Marko Fini Vreme: 30.01.2014 20:39h

    Bravo Zorice.Ovaj našminkano muzički mafijaš umislio da može sve da radi na estradi.Ovo je cirkus od programa i radi se kako Saša kaže.Gledao sam jednom ovaj program gde je Saša pustio devojku samo sa jednim glasom žirija, a odmah posle nje nastupila malo buckasta devojka imala 3 glasa žirija i nije je pustio.Bijeda i sramota od SAŠE!!Ova je lepa,ova je mršava ova je debela i tako komentariše djevojke koje se takmiče.U stvari trebali bi samo da čuju i slušaju,melodiju,pesmu i glas učesnika!!! No ovaj ljepotan bi "piletine""

  • MARSOVAC Vreme: 30.01.2014 21:51h

    NE SHVATAM ZASTO JU JE PINK POVAMPIRIO, KAO TADIC SPS. POTPUNO ISTA SITUACIJA KAD NADMENIMA DAS PRST ONI HOCE CELU SAKU I ONDA SE POVAMPIRE!

  • roda Vreme: 31.01.2014 07:28h

    Gospodine Marsovac, nju nije niko povampirio, ova zena traje i peva od vremena kad vi mozda niste ni bili rodjeni. U celom slobodnom svetu postoji opozicija i slobodno misljenje, samo kod nas ne. Sta ima Tadic sa pevanjem i Grandom? I sta ako je Zorica bila u partiji koja se nekom ne svidja?Da li se svakom svidjala Tadiceva? Ima pravo na svoje misljenje. Marko fini, sa Vama se slazem. Zaista je tako i zato tu emisiju vise ne gledam.

  • zo Vreme: 31.01.2014 10:46h

    Mislim ko jos gleda i slusa ovu emisiju ili sta li je na Pinku. To vam je gore od svake droge, zar ne vidite da vam ispiraju mozak sa ovakvim sr.... i ovim serijama. Odvracaju vam paznju od svakodnevnice od loseg zivota od rada i plata od 200 - 300 evra. Nemojte da radite, trpite gladni, ubijajte se ali gledajte pesme i serije. Veselo, super nam je.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP