Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POBEDNIK „VELIKOG BRATA“ UŽIVAO NA IMANJU!

Žarko na farmi!

Autor: Dragana Tripić | 27.05.2013 - 12:07:00h | Komentara: 2

Za razliku od učesnika “Farme”, kojima je domaćih životinja preko glave, pobedniku “Velikog brata” Žarku Stojanoviću druženje sa životinjama očito prija. Iako je odrastao u drugačijem okruženju daleko od ruralne sredine, naturalizovanom Francuzu selo je posle silnih žurki i jurcanja po noćnim klubovima došlo kao melem na ranu, pa se tako za vikend obreo kod rođaka na selu.

Žarko Stojanović na farmi

Žarko Stojanović na farmi

Ušao bih u rijaliti
šou „Farma“ ako bih se
dogovorio sa produkcijom i tamo bih se svađao po ceo dan jer su svi glupi

- Bio sam u poseti kod ujaka kojeg sam tek sada upoznao. S obzirom na to da sam odrastao u Francuskoj, nisam imao dodira sa selom, pa mi je ova poseta baš prijala - rekao nam je Žarko i potom preneo svoje impresije.

Žarko Stojanović

Žarko je osetio čari života na selu

Žarko Stojanović na farmi

- Joj, hranio sam svinje, konje, krave i kokoške i sve sam to snimio. Mnogo mi se dopalo na selu. Posle ludnice koju sam imao u poslednje vreme promena mi je baš prijala. Posle smo ručali gulaš, razvalio sam se od klope.
Shvatio sam da bih mogao da živim na selu pod uslovom da nije predaleko od Beograda - kaže Stojanović, a na naše pitanje da li ovim fotografijama želi da se preporuči u rijaliti šou „Farma“, odgovara da mu to nije bila namera, ali da ne bi odbio poziv.

Žarko Stojanović na farmi

Opkoračio traktor: Stojanović

- Kada bi me pozvali sa korektnom ponudom, ušao bih na farmu. Gledao sam i moram da kažem da su tamo svi glupi. Ako bih im ja ušao, po ceo dan bih se svađao jer meni je nezamislivo da se dvoje prepiru i vređaju, a da ostali to mirno posmatraju. Ja to ne mogu da zamislim! Uvek moram da se umešam, jer ne trpim nepravdu i uvek izaberem stranu i glasno to kažem - odgovara Stojanović, koji je nedavno uslikan u gej klubu kako se ljubi sa muškarcem, što mu rodbina sa sela nije zamerila.

- Što se tiče mojih fotografija gde sam se ljubio sa muškarcima, moja rodbina zna da se ja na žurkama glupiram, pogotovo kada popijem, pa mi nisu zamerili na tome!

Žarko Stojanović na farmi

Od čistog vazduha se ogladni...

Žarko i Željko učestvuju u „Ostrvu istine“!
Braća blizanci Žarko i Željko Stojanović u julu će se okušati u novom francuskom rijalitiju “Ostrvo istine”, koji se snima na Tahitiju, a traje sedam nedelja. Za učešće blizanci će dobiti minimalni honorar, jer je ovaj šou namenjen u humanitarne svrhe.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 28.05.2013 00:45h

    ovaj lik je profesionalni ucesnik u riality programima...

  • Reality Vreme: 28.05.2013 12:09h

    Na Facebook-u sam pronasla njihov profil jos iz 2011 godine, gde u statusu pise da rade za Endemol. To je inace , producentska kuca skoro svih realytija, kao sto je poznato....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP