Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KLJUČ U BRAVU

Zatvorena vrata "Otvorenim vratima"

Autor: Blic | 09.10.2014 - 12:00:00h | Komentara: 0

“Turbo medij” - ovu epizodu nećete gledati. Zasad. Ovim tvitom Bojana Maljević uzburkala je fanove „Otvorenih vrata“. U novoj programskoj šemi „Prve“ više nema mesta za kultnu seriju.

Otvorena vrata

Nema više: "Otvorena vrata" | Foto: Twitter

Glumica i producentkinja kultne serije nagovestila je da nove epizode neće emitovati “Prva”. I to baš onda kad glumci slave jubilej - dve decenije od emitovanja prve epizode.

Nikola Đuričko - Voja

Otvorena vrata

Nekadašnji hipohondar koji je hipohondriju preležao, umro, pa se ponovo rodio, živi sa ocem i pomaže mu u poslu. U međuvremenu je postao ekspert za sve bolesti i vidove lečenja, ali i istinski zavisnik od interneta i svih oblika komunikacije.

Anica Dobra - Leta

Otvorena vrata

Živi u delu napuštene fabrike koju je Dragoslav uzurpirao i jedina je preostala zaposlena osoba u fabrici. Fabrika ne radi, ali Leta radi. Prezire tajkune i Dragoslava.

Bogdan Diklić - Bata

Otvorena vrata

Pleni nepostojećim šarmom i kompletnim odsustvom samokritike, što mu je pomoglo da u Srbiji u 21. veku ostvari vrhunske rezultate. Bata je bio savetnik u tri vlade. Koga je tačno savetovao, ne znamo, ali je bio plaćen.
„Šema nam je puna“, to je ono što ovih dana najčešće možete čuti po svim televizijama“, napisala je glumica na Tviteru, a na Jutjubu je objavila najavu za seriju „4. sezonu gledaćete, a možda i nećete. Ona je za “Blic” objasnila zašto je ova serija neočekivano završila televizijski život na “Prvoj”.
- Naši gledaoci su sjajni i broj fanova se uvećava. Bilo ih je oko 184.000 kada smo počeli nastavak, sada samo na jednoj stranici na Fejsbuku ima više od 218.000 ljudi, i mi ćemo zajedno s njima u ovoj sezoni proslaviti jubilej - 20 godina od prve emitovane episode serije “Otvorena vrata”. U ovom trenutku ne bih da komentarišem različite postupke novodošlog menadžera “Antena grupe” i to ne samo po pitanju našeg programa. Menadžeri se menjaju, politike se menjaju, a mi i gledaoci ostajemo i gledaćemo se. Da li na “Prvoj” ili nekoj drugoj televiziji, to sada ne znamo. Spremno je 10 novih epizoda i mi nigde ne žurimo - kaže za “Blic” Bojana.

Scenario nove epizode
Ukućani su u mraku, čujemo samo glasove i žumor.


Ugrinović (glasno): Svaka čast Cakani, za samo par dana je svojim predanim radom i požrtvovanjem doprinela da veliki broj ukućana oseti nešto novo na umetničkoj sceni.


Dragoslav: Što je mračno u ovom mraku. Ovde. Kod nas.

S obzirom na to da “Prva” nije emitovala poslednju sezonu, mnogi su očekivali da će se posle letnje pauze nove epizode ove serije nastaviti na ovoj televiziji. Pitali smo ih zašto u novoj programskoj šemi nema “Otvorenih vrata”.

- “Prva” je novu sezonu počela najpopularnijim i premijernim domaćim sadržajima. Što se tiče serije “Otvorena vrata”, ugovor sa “Monte rojalom” je u potpunosti ispoštovan. Sve epizode ugovorom potpisane su emitovane i plaćene - rekli su za "Blic"sa “Prve”.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP