Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ROKVIĆ SPREMAN DA POSTANE TATA

Zbog bebe ću saditi drvored!

Autor: Biljana Radulović | 11.05.2015 - 19:30:00h | Komentara: 1

Pevač Nikola Rokvić, koji se s dugogodišnjom devojkom Bojanom Barović verio na nastupu za Novu godinu na Trgu, ne krije da jedva čeka njihovo venčanje, ali i da se ostvare u ulozi roditelja.

Obećao sam drugarima  da ću, kada se njihove žene  porode, svaki put posaditi  drvo. Kada se Bojana porodi, zasadiću drvored Nik

Obećao sam drugarima da ću, kada se njihove žene porode, svaki put posaditi drvo. Kada se Bojana porodi, zasadiću drvored | Foto: Goran Srdanov

- Bojana uskoro dolazi u Beograd i tada ćemo se dogovoriti o tome kada će biti venčanje. Najverovatnije ove jeseni ili sledećeg proleća, u zavisnosti od naših obaveza. Biće to velika svadba na kojoj ćemo okupiti naše najmilije, ali Bojana i ja smo dobri organizatori i za mesec dana možemo sve da pripremimo - kaže Nikola, koji će uskoro postati i stric jer njegov rođeni brat Marko očekuje prinovu.


- Verovali ili ne, ali sedam devojaka u mom okruženju je trudno, sve su to lepše polovine mojih prijatelja. Obećao sam svim drugarima da ću, kada se njihove žene porode, svaki put posaditi drvo - uz osmeh kaže Rokvić, a na pitanje šta će onda uraditi kada se njegova Bojana porodi, kaže:
- E pa, onda ima da zasadim drvored - veselo otkriva budući mladoženja, koji ne krije da veoma voli prirodu te da se trudi da mu okruženje bude bogato biljkama.

- Živim na Bežanijskoj kosi i imam divan komšiluk jer smo vrlo složni. Zajedno uređujemo prostor oko zgrade i vrlo često pomažem susedima kada god neko od njih želi da biljkama ukrasimo dvorište - kaže on.

Podsećanja radi, Bojana i Nikola su se upoznali u rijalitiju “Survivor”, gde su i započeli ljubavnu vezu. Koliko su zaljubljeni, najbolje pokazuje činjenica da su jedini rijaliti par koji je ostao zajedno posle toliko godina. Njihovoj veridbi obradovali su se svi, a najponosniji je Nikolin tata Marinko Rokvić.
Poslednji komentari
  • babujka Vreme: 11.05.2015 21:09h

    Cuda mi cuda kao da ces ti jedini imati dece.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP