Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POLICIJA UČINILA SVE ŠTO JE POTREBNO DA NIKO NE OMETA SLAVLJE

Zbog Đokovića zatvorena magistrala u Crnoj Gori!

Autor: A. Radojević - V. Nestorović | 09.07.2014 - 08:02:00h | Komentara: 23

Da organizatori svadbe najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića i njegove verenice Jelene Ristić ništa neće prepustiti slučaju, potvrđuju i naše informacije da će mladenci biti pod jakim obezbeđenjem sve vreme, dok će magistrala oko ostrva Sveti Stefan biti zatvorena.

Novak i Jelena

Novak i Jelena | Foto: FoNet - AP

Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, specijalci su već blokirali deo Crnogorskog primorja, koji je nedaleko od mesta ceremonije, dok će specijalne antiterorističke jedinice policije Crne Gore (SAJ) sve vreme nadgledati mladence tokom svadbene ceremonije.

specijalne antiterorističke jedinice policije Crne Gore (SAJ)

Specijalne antiterorističke jedinice policije Crne Gore (SAJ)

Umesto na medeni mesec, Novak odlazi na Mondijal

Kako „Alo!“ saznaje, samo nekoliko sati nakon što se Jelena i Novak budu venčali u manastiru Praskvica, mladoženja će se zajedno sa društvom uputiti prema Brazilu. Naime, Nole je uspeo da nabavi 10 karata za finale Svetskog prvenstva, tako da će se zajedno sa kumom, kolegama Viktorom Troickim, Jankom Tipsarevićem i ostalima uputiti preko Atlantika, kako bi gledao veliko fudbalsko finale.

- Sajovci će u specijalnim čamcima krstariti oko Svetog Stefana kako bi svatovi imali potpunu privatnost, a biće naoružani puškama i snajperima, dok će za vreme ceremonije Noleta pratiti i pripadnici srpskog PTJ-a, koji su uvek uz njega kada je u Srbiji, ali i kada boravi u bivšim jugoslovenskim republikama.
Oko ostrva je već opsadno stanje i svi su na svojim pozicijama spremni da sutra i prekosutra budu na visini zadatka. S obzirom na to da su mladenci i gosti stigli u luksuzni rizort „Aman“, bezbednosne snage su pojačane - kaže naš izvor iz unutrašnje bezbednosti Crne Gore.

Sa druge strane, kako bi put bio prohodan za svatove i da ne bi bilo iznenadnih poseta paparaca, Novaku je odobren zahtev da na dan svadbe bude zatvoren magistralni put koji vodi ka mestu gde će teniser stati na „ludi kamen“.

Magistralni put u Crnoj Gori

Magistralni put u Crnoj Gori | Foto: Dalibor Danilović

- Novaku je veoma bitno da njegovi gosti koji dolaze iz različitih delova sveta budu daleko od očiju javnosti, i to je glavni razlog zabrane unošenja mobilnih telefona, aparata i blokiranja magistrale za slučajne prolaznike u tom delu ostrva - ističe naš izvor.

„Sajovci će u  specijalnim  čamcima krstariti  oko Svetog  Stefana i biće naoružani  puškama i snajperima

„Sajovci će u specijalnim čamcima krstariti oko Svetog Stefana i biće naoružani puškama i snajperima

Stigli fotoreporteri ronioci i novinari iz celog sveta

Zbog svadbe najboljeg srpskog tenisera, Crna Gora od juče je pod opsadom medija iz svih delova sveta. Oni su tokom jučerašnjeg dana „opipavali“ teritoriju kako bi našli „štek“ iz kojeg će usnimiti ili usklikati mladence. Koliko su ozbiljno pristupili ovom zadatku, govore činjenice da su se aparati koji prave fotografije i pod vodom našli u rukama ronilaca koji planiraju ekskluzivne fotografije da naprave iz vode, jer zbog zidina Svetog Stefana druga mogućnost im ne preostaje.

Poslednji komentari
  • valjevac Vreme: 09.07.2014 08:34h

    sacuvaj Boze ovo nigde nema ko su ti Djokovici da se zatvara magistrala.On igra samo za sebe tenis je privatan sport nema Srpske himne, on kao veliki Srbin

  • boki Vreme: 09.07.2014 10:06h

    "Sa druge strane, kako bi put bio prohodan za svatove i da ne bi bilo iznenadnih poseta paparaca, Novaku je odobren zahtev da na dan svadbe bude zatvoren magistralni put koji vodi ka mestu gde će teniser stati na „ludi kamen“. S R A M O T A

  • BBBBBBB Vreme: 09.07.2014 10:58h

    pa pobogu da li ste normalni,, pa sta ako se vencava, neka mu je sa srecom, nemojte da nas davite tolikim luksuzom , jer ionako nam je svega preko glave. stvarno preterujete sa tolikim objavama za njihovo vencanje, pa nisu oni centar sveta, okrenite se malo oko sebe ima drugih dogadjaja koji su mnogo zanimljiviji

  • nata Vreme: 09.07.2014 10:59h

    Kakvi bre specijalci? O kakvim snajperima se prica. Svaka cast nasem Srbinu Noletu, ali ovo prelazi svaku granicu.Vencajte se vise, sretno vam bilo i ne davite vise.

  • E pa svasta Vreme: 09.07.2014 13:49h

    Trebali ste zatvoriti sve puteve u CG dok se on vjenca! ne mogu da vjerujem kakve gluposti citam,zeni se najbolji teniser a ne zeli niko nista ni da slika...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP