Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

„PINK“ NAJAVIO NOVU PROGRAMSKU ŠEMU

Željko: Brinem o svakom šrafu na mojoj televiziji!

Autor: D. T. | 18.09.2014 - 09:30:00h | Komentara: 4

Iako je nova jesenja programska šema tek krenula, čelnici Televizije “Pink” pobrinuli su se da se u njoj nađe ponešto za svakog gledaoca, što su juče i predstavili na konferenciji za novinare. Željko i Milica Mitrović su u 21. sezoni ove televizije obećali izuzetno kvalitetne i zabavne sadržaje.

Željko Mitrović

Željko Mitrović | Foto: RAS

Vlasnik “Pinka” Željko Mitrović na jučerašnjoj konferenciji za štampu najavio je, pored već emitovanih “Pinkovih zvezda”, i šou programe “Pinkove zvezdice” i “Prvi komičar Srbije”, kao i emitovanje poslednje dve sezone serije “Sulejman Veličanstveni”.


- Veoma sam se trudio i brinuo čak i oko svakog šrafa kada je projekat “Pinkove zvezde” u pitanju. Sada, kada imamo rezultat koji kaže da je to najgledanija emisija ne samo u Srbiji, već i u regionu, veliki smo optimisti. Već u petak gledaoci će imati priliku da vide dve premijere. Jedna su nove epizode serije “Sulejman Veličanstveni”, a druga je šou program koji naizgled ima istu sadržinu kao “Pinkove zvezde”, a u stvari budi potpuno drugačije emocije, jer se radi o šou u kojima učestvuju najmlađi - rekao je Željko. Prisutni su na konferenciji imali ekskluzivnu priliku da pogledaju deo prve epizode “Pinkovih zvezdica” i uvere se koliko su emocija publike i žirija izazvali mališani.

- Deca se u stvari bolje ponašaju na sceni. Nemaju toliko treme, potpuno su samouverena i daju sve od sebe, dok kod starijih od 15 godina imamo i neretko padanje u nesvest, plakanje i druge reakcije - rekao je prvi čovek “Pinka” i dodao da će krajem oktobra početi će još dva šou programa, “Prvi komičar Srbije” i “Društvena mreža”.

Urednik filmskog programa Dragan Jeličić predstavio je novitete u svom sektoru koji se prostire, osim na zemaljske programe u Srbiji i regionu, i na 14 specijalizovanih filmskih kanala. Inače, na ružičastoj televiziji emitovaće se dosadašnje emisije kao što su “Jutarnji program”, “Magazin in”, “Nedeljno popodne”, “Ami G Show”.
Poslednji komentari
  • sredoje Vreme: 18.09.2014 09:40h

    Sine to je televizija Mire Markovic od pokradenih Srbskih para znas ti to dobro,u svom zivotu nisi ni za cigarete cestito zaradio.

  • masa Vreme: 18.09.2014 09:41h

    Kao sto brines o svakom "srafu"u svojoj firmi , bilo bi dobro da brines i o radnicima koji rade za tebe a ne primaju platu mesecima i rade za dzabe . Od cega da hrane svoje porodice ?

  • Frle Vreme: 18.09.2014 13:06h

    Zelko Mitrovic je jedini srpski "kapitalista" koji je prodao roditeljski stan ( a njih i sebe promovisao u potstanare ) i tako zapoceo biznis. Otvorio svoj prvi studio, Kada covek radi nesto iz ljubavi a ne iz interesa onda je to posao koji opstaje i odoleva svim potresima i stihjama koje odnose sve druge koji su krenuli tako sto su za pocetak opljackali drzavu i drustvo. Zeljko je jedini posteni, plemeniti biznismen poznat javnosti koji prati svoju zvezdu vodilju ciji biznis ce trajati...

  • коста Vreme: 18.09.2014 13:55h

    Дал брине да уплати дуг у јавне приходе државе Србије?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP