Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NA KREDIT

Željko i Jovana zbog bebe kupuju stan!

Autor: Blic | 25.02.2014 - 21:00:00h | Komentara: 2

Poznati par kupio je još jedan stan koji se nalazi pored onog u kojem trenutno žive. Nov životni prostor od 150 kvadrata biće prilagođen prvom zajedničkom detetu.

Željko i Jovana

Željko i Jovana | Foto: Aleksandar Levajković

- Željko (42) i Jovana (33) trenutno žive u stanu od sedamdesetak kvadrata u naselju „Oaza“. To je bilo dovoljno za njih dvoje. Ali su, kada su saznali da će dobiti bebu, odmah počeli s planovima za proširenje životnog prostora, te su odlučili da pazare još jedan stan iste kvadrature - ispričao je izvor blizak popularnom paru.

Budući da je voditeljki termin za porođaj 20. april i da je do tada ostalo još jako malo vremena, Željko je uz pomoć stambenog kredita uspeo da pazari stan od prvog komšije.

- Stan koji Joksimović kupuje nalazi se pored onog u kojem stanuje. Planira da sruši zid i proširi već postojeći stambeni prostor. Prema planovima, novi prostor će biti šestosoban, imaće ukupno 150 kvadratnih metara, što je i više nego dovoljno za novog člana porodice - dodao je izvor.


U banci u kojoj je jedan od najpoznatijih kantautora podigao kredit potvrdili su tu informaciju.

- U završnoj smo fazi. Celu proceduru smo prošli i sve je spremno da banka isplati dogovorenu sumu. Ipak, ona nije ista kao cena stana. Joksimović je deo novca imao u kešu, tako da se manji deo finansira iz kredita - rekao je izvor iz banke.


Inače, Jovana će posao voditelja Jutarnjeg programa na TV „Pink“ obavljati još neko vreme, a potom odlazi na trudničko bolovanje. Beba koju očekuje će njoj biti prvo dete, dok Željko iz prvog braka ima ćerku Minu (19).

Poslednji komentari
  • Srbin Vreme: 26.02.2014 07:50h

    A jel ima gradjevinsku dozvolu za rusenje tog zida? Ili on kao "zvezda" ne mora kao mi obicni smrtnici da se muci sa tim?

  • Yela Vreme: 26.02.2014 12:08h

    Hvala na informaciji...I ja mislim da je stan ood 150 kvadrata dovoljan za troclanu porodicu....A ja budala poverovala muzu da je nas od 56 dovoljan za nas cetvoro...ccccccc...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP