Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ALO! USLIKAO BIZNISMENA I VODITELJKU KAKO RAZMENJUJU NEŽNOSTI

Željko i Tamara se ljubili pod Vesninim prozorom!

Autor: Ivan Gajić | 28.10.2014 - 11:00:00h | Komentara: 3

Koliko Željko Rstić i Tamara Stojmirov uživaju u svojoj vezi, najbolje ilustruju slike koje je napravio paparaco „Alo!“, i to ispod prozora Vesne Zmijanac!

„Nije isključeno da će svadba biti sledeće godine na proleće“: Tamara

„Nije isključeno da će svadba biti sledeće godine na proleće“: Tamara | Foto: Zoran Ilić

Naime, naš fotograf uspeo je da uslika golupčiće ispred zgrade u kojoj žive njih dvoje, ali i popularna pevačica. Posle turbulentnog perioda i prozivki sa Zmijančevom, očigledno se biznismen skroz opustio sa voditeljkom i nije ni razmišljao o tome gde će stati i razmeniti nežnosti.

Vesna Zmijanac

Vesna Zmijanac | Foto: Petar Marković


Mi se iskreno nadamo da Zmiki nije stajala na prozoru i posmatrala ceo ovaj prizor jer joj ne bi bilo prijatno, šta god da oseća, ili ne oseća, prema svom bivšem dragom. Posle nekoliko poljubaca, par je seo u automobil i uputio se na ručak u jedan prestonički restoran. Kako smo uspeli da saznamo, njih dvoje su tada proslavljali tri meseca zabavljanja, otuda i ne čudi buket cveća u Tamarinim rukama.

Uživaju u ljubavi i svima pričaju koliko se vole: Tamara i Željko

Uživaju u ljubavi i svima pričaju koliko se vole: Tamara i Željko | Foto: Zoran Ilić

Ne sumnjamo da pored kala nije bilo još kojih poklona sa obe strane. Inače, dok su prilazili lokalu, sve vreme su koristili priliku da se zagrle ili poljube, i nijednog trenutka nisu krili svoja osećanja, tako da su ruku pod ruku i ušetali u zgradu. Kako bi proverili kako su proslavili ovaj mali jubilej, pozvali smo Tamaru, koja je bila prilično zagonetna u odgovorima.

- Kod nas ništa nije preko reda, svadbe će biti, ali pre toga imaćemo još mnogo razloga za slavlje. Ali, otom potom. Trenutno isključivo uživamo. Moj Željko me obasipa pažnjom, tako da sam zadovoljna svojim emotivnim životom - rekla nam je lepa voditeljka.

Ima se, može se...

Ima se, može se... | Foto: Zoran Ilić

Kupio „hamera“, Tamari dao „audija“

Posle saobraćajne nezgode koju su imali pre mesec i po dana, a u kojoj je stradao Željkov automobil, on je kupio „hamera“, u kojem smo ih i uslikali. Kako smo uspeli da saznamo od izvora bliskom ovom paru, stari „audi“ je posle detaljnog remonta od sudara i popravke poklonio svojoj dragoj. Galantno, nema šta.

Poslednji komentari
  • daca Vreme: 28.10.2014 11:36h

    Ali stvarno neznam cemu sve ovo kome su oni interesantni i zasto. Vesna Zmijanac ce se pamtiti dugo, dugo, a doticni su kao i sav ostali svet.:,, cas te ima cas te nema,,.!

  • nedjo Vreme: 28.10.2014 17:41h

    gospode boze

  • Dama Vreme: 20.03.2015 15:29h

    Ne znam kome su ovo dvoje bitni a jos vise me interesuje zasto se pominje to da je bivsi decko Vesne Zmijanac? Malo li ih imala, kako ste bas njega odabrali? Aj pronadjite i one druge Vesnine bivse pa malo da cujemo i o njima, ako ih ima zivih :)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP