Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PORODIČNO UŽIVANJE

Željko Joksimović: Odmaraćemo na Jadranu!

Autor: Blic | 29.06.2014 - 12:00:00h | Komentara: 1

Popularni pevač pakuje kofere za skori odlazak na more, gde će se odmoriti i sabrati utiske s koncerta u Skoplju, kako kaže, najvećeg u dosadašnjoj karijeri.

Željko, Jovana, beba Foto: Nebojša Marković

Foto: Nebojša Marković

- Dolazak Koste u naš život je samo ulepšao i obogatio našu svakodnevicu. Radujemo se odlasku na more, ali ovoga puta to neće biti Grčka, kao do sada, već Jadran. Zbog Koste, odlučili smo se za nešto mirniju varijantu. Jovana i ja smo srećni roditelji i organizovali smo se onako kako to svima odgovara. Trudim se da budem dobar otac i suprug i nadam se da mi to polazi za rukom. U životu ništa nije teško kada radite ono što volite i kada dobijate uzvratnu emociju - ističe Željko.


Iskren, ali odmeren u razgovoru za medije, koji jedino rado vodi na poslovne teme, Željko Joksimović kaže da je izuzetno ponosan na prošlonedeljni koncert u „Narodnoj areni Filip II“, jer je njime oborio lični rekord i rekorde svojih kolega.

- Još uvek proživljavam jake utiske i emocije koji se pamte ceo život, jer je nastup u Skoplju kruna moje dosadašnje karijere, i on će u istoriji Makedonije ostati upamćen kao najveći koncert svih vremena. Makedonci i ja definitivno imamo isti ukus, a uzajamno se mnogo poštujemo i volimo. Još prizivam u sećanje veličanstven prizor, gde više od 60.000 nasmejanih i srećnih ljudi zbog moje muzike stoji zajedno sa mnom i mojim bendom - opisuje Željko za „Blic“ svoj doživljaj.


Kantautor priznaje da uvek ima tremu pred nastup. Ovoga puta, Makedonci su ga razoružali već na početku koncerta, a ovacijama su pozdravili njegovog učenika Danijela Kajmakoskog i goste - Brenu, Boru Čorbu, Željka Samardžića, Gara i braću Tevtijan, što uvećava njegovu sreću.


- Uvek pred nastup se pitam se da li ćemo publika i ja pronaći onu zajedničku pravu nit i da susret svima ostane u lepom sećanju. Pored mojih veličanstvenih gostiju, radost su mi dolaskom priuštili i brojni prijatelji kojima sam na tome veoma zahvalan, i zbog toga sam veoma srećan čovek. Neki od njih su me iznenadili tako da je žurka posle koncerta bila posebna priča ove makedonske sage.

Poslednji komentari
  • jovana Vreme: 29.06.2014 22:18h

    Logika:pošto nema odmaraćemo SE znamo i gde će biti. Sever gde nije tako vruće.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP