Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

FANTASTIČAN KONCERT

Željko Joksmović zapalio Sofiju

Autor: Alo.rs | 22.03.2015 - 16:33:00h | Komentara: 0

Nezaboravno veče sa potpisom Željka Joksimovića u prepunoj dvorani “Nacionalnog kulturnog centra u Sofiji” i novi veliki uspeh srpskog muzičara u regionu.

Željko Joksmović u Sofiji

Željko Joksmović u Sofiji

Pop pevač nastavio je predstavljanje svog muzičkog projekta "Balkan Bazaar" koje je doživelo nesvakidašnje ovacije u Sofiji i ispunilo očekivanja publike, muzičara i njegovog Ad hoc orkestra. Joksimović je još jednom potvrdio epitet najpopularnijeg srpskog pevača u regionu ostavivši publiku bez daha uz svoju balkanizovanu rapsodiju.

Željko Joksmović u Sofiji

Željko Joksmović u Sofiji

Koncert je počeo “Zabludom” u potpuno drugačijem aranžmanu i time nagovestio publici šta ih očekuje u nastavku večeri. Publika nije prestajala da peva i igra uz "Libero", "Ljubavi", "Nije ljubav stvar", a atmosferu do usijanja dovele su "Nesanica", "Varnice", "Miljacka" kada je cela dvorana bila na nogama. Pečat nezaboravnoj noći dale su balkanske tradicionalne pesme u novim aranžmanima, Željkova filmska muzika, prekrasni vokali Sonje Vulović i Ksenije Milošević, kao i sjajna pratnja Ad hoc orkestra. Publika je tokom čitavog koncerta obasipala Joksimovića cvećem, a nakon više od dva sata pesme bez prestanka pokazala je oduševljenje gromoglasnim i dugim aplauzom.

Željko Joksmović u Sofiji

Željko Joksmović u Sofiji

 
“Puna dvorana, svi na nogama, pevaju pesme u glas sa mnom – tako nešto je teško opisati, to treba doživeti. Mislim da sam jedan od najsrećnijih ljudi na svetu u ovom trenutku. Od srca se zahvaljujem svima koji su bili prisutni i nadam se da ćemo se videti i sledeće godine” - izjavio je Joksimović odmah posle koncerta.  On je dodao da mu je bila mi je velika čast što je pred tako divnom publikom izveo muziku Balkan Bazaar-a. “Reakcija publike sada u Sofiji, Istanbulu i Zagrebu su potvrda uspeha projekta o kojem sam sanjao - da napravim muziku za dušu kombinujući balkanske note i uskoro ću nastaviti sa promocijom svog “balkanskog lonca” širom regiona”, naglasio je Joksimović.


Joksimovića je u prvom redu bodrila supruga Jovana, kao i brojni prijatelji i ugledne bugarske ličnosti.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP