Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

LJUBAVNA SAGA PEVAČICE I BIZNISMENA SE NASTAVLJA

Željko kuka i plače na Vesninom pragu

Autor: Zorica S. Radulović | 17.09.2014 - 10:00:00h | Komentara: 3

Željko Rstić na sve načine pokušava da namoli Vesnu Zmijanac da razgovara sa njim kako bi izgladili odnose, ali i kako bi došao u priliku da joj objasni da su njegova osećanja prema njoj i dalje jaka, te da želi da se njihova veza nastavi. Kako „Alo!“ saznaje, otkako se pevačica 15. septembra vratila iz Atine, Rstić je konstantno sačekuje ispred ulaza u zgradu i bukvalno kuka, moli plače da mu da još jednu šansu.

Očajnički  moli za  oproštaj:  Željko Rstić

Očajnički moli za oproštaj: Željko Rstić | Foto: Zoran Lončarević

- Željko je shvatio da je pogrešio i da je Vesna ljubav njegovog života. Otkako je čuo da se vratila iz Atine neprestano se šetka ispred zgrade u nadi da će se sresti i pričati. Noć pošto se vratila iz Grčke joj je čak zvonio na vrata, ali mu niko nije otvarao - govori dobro obavešten izvor.


Kako dalje saznajemo, Vesna na sve načine pokušava da ga izbegne i da do susreta ne dođe, jer je za nju ta priča završena. Komšije tvrde da je Željko toliko očajan da je pre nekoliko dana snužden sedeo u autu čitavo veče, gledajući u Vesnin prozor.

Ponosna i ne  oprašta prevaru:  Vesna Zmijanac

Ponosna i ne oprašta prevaru: Vesna Zmijanac | Foto: Vladimir Lukić

 
Kako bismo proverili navode do kojih smo došli pozvali smo pevačicu
- Ne pratim to da li me neko sačekuje i ne zanima me uopšte. Ne visim ja na ofingeru, pa da me neko uzima i ostavlja kada hoće. Ponajmanje ja ne uzimam tuđe otpatke - rekla je Vesna za „Alo!“.

Podsećanja radi, pre mesec dana Vesna i Željko okončali su svoju romansu jer ga je pevačica uhvatila u prevari u njihovom stanu, sa voditeljkom „Grand“ televizije Tamarom Stojmirov.

Zbog nje je ostavio  pevačicu, a ona ga  prevarila

Zbog nje je ostavio pevačicu, a ona ga prevarila

Željko otkačio Tamaru zbog prevare


Veza između Željka Rstića i voditeljke Tamare Stojmirov okončala se pre desetak dana kada je Željko u voditeljkinom telefonu našao poruke drugog momka. Kako „Alo!“ saznaje od dobro obaveštenog izvora, Željko je Tamari oteo telefon iz ruke u trenutku kada joj je stigla poruka i video dokaz o prevari. Usled nervoze i histerije koja je nastala, Rstić i Tamara imali su udes, a posle te večeri više se nisu čuli. Upućeni tvrde da se Željko jako razočarao, te da ne želi više da čuje za Tamaru, a posebno ga je pogodila činjenica da je zbog nje prekinuo vezu četvorogodišnju vezu sa Vesnom.

Poslednji komentari
  • Majuška Vreme: 17.09.2014 20:56h

    Šta? Voditeljka nije primila platu?! Tu je nastao nesporazum: ona je mislila da će on da je izdržava, a on je mislio da ona ima dobru platu na TV pa da će da ga vadi iz dugova! Oboje su se prevarili... Dobro zaradjuje samo Zmiki, a i ova reklama joj samo koristi! Opet je tražena! A preduzimač se prešao, za sve pare!

  • nedjo Vreme: 18.09.2014 00:24h

    televisa presenta

  • Djordje Mazić Vreme: 18.09.2014 03:48h

    Na plači joj na kućnome pragu, da joj vrata ne povuku vlagu..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP