Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BIZNISMEN OBNOVIO LJUBAVNU VEZU SA VODITELJKOM

Željko ljubio Tamaru, Vesna pukla na Kopu!

Autor: Ivan Gajić | 15.01.2015 - 11:30:00h | Komentara: 0

Željko Rstić i Tamara Stojmirov proslavili su zajedno Srpsku novu godinu u jednom prestoničkom restoranu uz Seku Aleksić, dok je za to vreme Vesna Zmijanac pevala u polupraznom klubu na Kopaoniku.

Biznismen obnovio ljubavnu vezu sa voditeljkom

Biznismen obnovio ljubavnu vezu sa voditeljkom

Naime, voditeljka i biznismen uživali su u odličnoj atmosferi i muzici uz odličan pevačicin štimung, a u ponoć je pao i strastveni poljubac, koji je naš fotograf uspeo da zabeleži.


- Željko je nedavno u porodici imao smrtni sučaj, pa nije mogao baš da bude opušten i da se veseli kako bi voleo i kako je navikao, ali ipak je uspeo da se opusti. Tamara je sve vreme bila uz njega, tako da su s vremena na vreme nazdravljali, ljubili se grlili. Trzavice i probleme koje su ranije imali očigledno su uspeli da prebrode, tako da su izgledali kao pravi zaljubljeni par. Čak i kad je došla ponoć, strastveno su se ljubili nekoliko minuta, da bi nakratko zaplesali kada je Seka pevala pesmu Vesne Zmijanac „Kad zamirišu jorgovani“, što je društvu za njihovim stolom bilo zanimljivo - rekao nam je izvor koji se našao na licu mesta.

Slavili  do jutra: Tamara  i Željko

Slavili do jutra: Tamara i Željko


Ovoj proslavi, osim pomenutog para, prisustvovali su i Lola Smiljanić, Mia Borisavljević, bivši dečko Sandre Obradović i Anabele Bukve, Saša Nedeljković i drugi.

Sa druge strane, dok su Tamara u Željko uživali u Beogradu, Vesna je Srpsku novu godinu dočekala radno, i to na Kopaoniku u jednom klubu, gde je pevala u polupraznom objektu.

Zabavljala publiku na Kopaoniku: Vesna Zmijanac

Zabavljala publiku na Kopaoniku: Vesna Zmijanac


- Svi su bili ubeđeni da će biti klub prepun jer je opšte poznato kakav štimung pravi Vesna Zmijanac, međutim, očigledno da je nešto zakazalo. Uvek je bilo odlično na njenim nastupima, ali sada je definitivno postojao neki problem.
Međutim, Vesna se ponašala kao da nikad puniji prostor nije bio. Nije dozvolila da je situacija smori, već je baš uživala, pevala i veselila se sa gostima, koji su došli tu zbog nje - rekao nam je izvor sa lica mesta.

Vesna udarila u auto, pa pobegla!


Osim što Vesni Zmijanac ne cvetaju ruže na privatnom i poslovnom planu, pevačica gotovo svakodnevno doživi neki maler, a kao dokaz toga je i saobraćajka koju je imala. Naime, dok je pokušavala da uparkira svoj automobil, Vesna je udarila u drugi auto, ali umesto da stane i sačeka vlasnika vozila, pevačica je pobegla sa lica mesta. D. T.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP