Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

JOKSIMOVIĆ PEVAO PRED 70.000 LJUDI

Željko oborio rekorde u Skoplju!

Autor: Ekipa Alo! | 23.06.2014 - 09:30:00h | Komentara: 1

Poznati kantautor Željko Joksimović održao je u subotu spektakularan koncert na stadionu „Filip Drugi“ u Skoplju pred oko 70.000 ljudi i tom prilikom oborio sve rekorde posećenosti. Joksimović je pevao tri i po sata, a publika je sve vreme bila na nogama i pevala zajedno sa njim.

Željko Joksimović

Željko Joksimović

Pevač je počeo koncert svojim najvećim hitovima „Libero“, „Ljubavi“ i „Žena za sva vremena“, a svi prisutni su ga pozdravljali gromoglasnim aplauzima. Pored Joksimovića, publika je ovacijama pozdravila i Daniela Kajmakoskog, koji se na bini pojavio pevajući sa Željkom njihov novi duet „Skoplje-Beograd“. Daniel je svoje sunarodnike digao na noge, a zatim ih oduševio otpevajući pesmu od Tošeta Proeskog „Čija si“.


Da mu je namera bila da oduševi publiku u Makedoniji, Željko je pokazao tako što je doveo svoje najpopularnije kolege kao goste na koncertu, te su se mikrofona latili i Bora Čorba, kao i Željko Samardžić.

Oduševio  Makedonce: Željko  sa  Danielom

Oduševio Makedonce: Željko sa Danielom

 
Najveće ovacije dobila je folk zvezda Lepa Brena, koja je zajedno sa Joksimovićem otpevala pesmu „Ne bih ja, bila ja“. Pevačica je zatim izvela nekoliko svojih numeta, a publika je sve vreme uzvikivala njeno ime. Nakon Breninog nastupa, na binu se vratio Željko, a pred kraj koncerta pevač je seo za klavir i otpevao numeru „Ima nešto u tom što me nećeš“. Željko se nekoliko puta vraćao na bis i svojim hitom „Lane moje“ se pozdravio sa publikom u Skoplju.

Uveličala koncert: Lepa Brena

Uveličala koncert: Lepa Brena

 
Pored mnogobrojnih kolega koje su podržale ovaj Željkov nastup u Makedoniji, uz njega su sve vreme bile njegova supruga Jovana, kao i ćerka iz prvog braka Mina Joksimović.
Poslednji komentari
  • Sonja Vreme: 23.06.2014 16:42h

    Koncert je trajao cetiri sata,od kojih je Zare Berber pevao jedan sat,zatim ostali gosti oko sat i po i sto je ostalo od vremena to je bilo Zeljkovo. i oko posecenost, mislim da je cifra od 70 000 posetilaca malo preterana. Koliko sam procitala po nasim medijima posecenost je bila oko 50 000 ljudi, mozda i bilo bi toliko da je istocna tribina ( iza scene ) bila puna. Inace koncept koncerta bio je odlican i Zeljko je dokazao da je No 1 na Balkanu !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP