Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KAD LUKAS UZVRATI

Željko Šašić je jadan, nisam mu ja kriv što je ostao bez žene!

Autor: B. Radulović | 28.02.2014 - 20:00:00h | Komentara: 5

Nakon što je Željko Šašić u „Amidži šouu“ javno pozvao kolegu Acu Lukasa i svoju bivšu ženu Sonju da se napokon vide i razgovaraju o svemu što ih tišti godinama, folk zvezda za „Alo!“ poručuje da sa njim nema o čemu da priča i da je nakon emitovanja ove emisije shvatio da ima još jednog fana!

Nekada  drugari, a sada stranci: Aca Lukas i Željko Šašić

Nekada drugari, a sada stranci: Aca Lukas i Željko Šašić

Naime, Šašić je u većem delu emisije pričao o bivšoj supruzi Sonji i njenom sadašnjem mužu Aci i priznao da mu je bilo veoma teško kada je čuo da će se ona ponovo udati, i to za Lukasa!

- Sve sam radio kontra, kad je trebalo da se provodim, ja sam se oženio. Prvo sam se priženio, a posle sam se i oženio. Ja sam pobegao iz cele gužve. Teško me ubediti u neke stvari, ne odustajem po svaku cenu. Ipak je ljubav jača od svega. Sonja i ja smo živeli zajedno dve, tri godine, pa smo se onda venčali. Ipak, ispostavilo se da ona nije ta. Koliko god da sam pokušavao da definišem šta je prava ljubav, nisam uspeo - rekao je Željko i dodao da je raspoložen za razgovor sa porodicom Vuksanović.

- Što se mene tiče, ja sam raspoložen da pričamo kad god oni hoće, ako imamo o čemu da pričamo... A imamo o čemu da pričamo. To nije nikakva tajna - kaže on.

Aca Lukas i Sonja

Imaju skladni brak: Aca i Sonja Vuksanović | Foto: Zoran Ilić

Kada smo ovim povodom pozvali Acu, on nije ostao nem na Željkove izjave.
- Čuo sam da je više od pola emisije pričao o meni i da nije bilo mnogo ružnog. Veoma mi je drago što sam saznao da imam još jednog fana. Neko od njegovih prijatelja je trebalo da mu javi da je serijal „Tvoje lice zvuči poznato“ završen i da je bio gost u „Amidži šouu“. Što se tiče toga da se nađemo, ne verujem da imamo o čemu da pričamo. Sve vreme pokušava da se napravi jadan, ali bih naglasio da nije jadan zbog Ace Lukasa. Ono što nije naglasio jeste da smo Sonja i ja počeli da se zabavljamo pet godina nakon njihovog razvoda.
Moram jednu stvar da mu objasnim za sva vremena, pošto non-stop priča neistine u vezi sa mnom, to što je ostao bež žene je njegov problem i nema nikakve veze sa mnom! Nemam ništa protiv da pravi imidž jadnog i ostavljenog čoveka, ali ponavljam da Aca Lukas nema veze s tim. Ja kada gostujem u nekoj emisiji, pričam o svojoj sadašnjoj ženi, a ne o bivšim, tako da mi taj čovek nije jasan - kaže Lukas i dodaje da se ni on ni Sonja ne pronalaze u pesmi „Mali je ovo grad“, za koju je Šašić rekao da ju je posvetio bivšoj ženi.

- Dodao bih da pesma „Mali je ovo grad“ nema veze sa nama! Kakva je to pesma kada između strofe i refrena ima pet godina! - izjavio je Lukas.
Poslednji komentari
  • jasmina Vreme: 28.02.2014 20:31h

    Sasicu ne brini kada i ovome bude ponestalo para i on ce da dozivi tvoju sudbinu.

  • prezoni Vreme: 01.03.2014 02:25h

    aco,koja si ti naduvenko

  • Violeta Vreme: 01.03.2014 12:03h

    Aca je grubo odgovorio dok Sasic pokusava da bude jedan od retkih koji zeli da bude u korektnim odnosima sa bivsom zenom i njenim muzem sto je za pohvalu.

  • sani Vreme: 01.03.2014 19:10h

    A sta nam ti sad naprica Lukasu. O cemu ti bre pricas? Covek te nije vredjao, pokusava da ostane u korektnim odnosima. Lukas misli da oni nemaju o cemu da razgovaraju. Al on ima cerku koja zivi tu sa Lukasom i ima pravo da se nesto pita. Cini mi se da se Aca pokazuje u najlepsem svetlu i kad je Sasiceva cerka u pitanju, i to je za svaku pohvalu. Ali ne mora bas bioloskog oca da gurne totalno u stranu. Osim u slucajevima kad se ocevi ne zanimaju. A mislim da to kod Sasica nije u pitanju. Aca ga bas sad preterao!

  • Sasa Vreme: 01.03.2014 20:47h

    Aca je za mene SADA DNO DNA!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP