Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BIZNISMEN I POZNATA PEVAČICA PONOVO ZAJEDNO

Željko vaćario Vesnu, Tamara ga čekala kod kuće

Autor: Sanja Arsić | 06.12.2014 - 17:02:00h | Komentara: 10

Nakon što je Željko Rstić za naš list rekao da je Vesna Zmijanac bila alkoholičarka i da laže da su se pomirili, u četvrtak uveče, na zaprepašćenje svih, pojavili su se ruku pod ruku zajedno na jednom događaju, dok je Tamara Stojimirov sedela kod kuće i čekala voljenog da se vrati.

Popilo se - što se i vidi  iz priloženog: Vesna  i Željko

Popilo se - što se i vidi iz priloženog: Vesna i Željko | Foto: Miloš Perić

„Alo!“ je bio na licu mesta i uslikao je biznismena i pevačicu kada su se pojavili na otvaranju gradske kafane, držeći se za ruke i pozirajući sa osmehom. Pokazali su svim prisutnima da su obnovili romansu i da uživaju u zajedničkim trenucima.


Dok su se oni naočigled svih mazili i dodirivali, aktuelna Željkova devojka Tamra Stojimirov sedela je u njihovom zajedničkom domu i čekala voljenog da se vrati kući, sve vreme misleći da je on na na poslovnom sastanku.

Činilo se kao da su se trudili da svi vide njihovu ljubav

Činilo se kao da su se trudili da svi vide njihovu ljubav | Foto: Miloš Perić


- Željko i Vesna su delovali srećno i zadovoljno. Ništa tu čudno ne bi bilo da Željko do pre neki dan nije Zmijančevu pljuvao po medijima i nazivao lažovom. Čak je pričao kako je Tamara žena koju najviše na svetu voli, a onda kao grom iz vedra neba pojavi se držeći se za ruke sa Vesnom. Sve vreme dok su Rstić i Zmijančeva cvrkutali, Tamara je sedela u stanu u kom živi sa dečkom i čekala ga da se vrati u neko doba noći.
On je njoj rekao da radi do kasno, a onda da će sa muškim društvom do neke kafane. Mogu samo da zamislim kako se sada oseća ona, kada je od drugih saznala sa kim joj je momak bio celo veče. Željko je u neko doba stigao kući, i svojoj devojci nije želeo ništa da objašnjava, već je legao da spava. Juče je takođe spavao, i to skoro celi dan - priča nam izvor blizak paru Rstić-Stojimirov.

Biznismen i poznata pevačica ponovo zajedno

Biznismen i poznata pevačica ponovo zajedno | Foto: Miloš Perić

 
S obzirom na to da je naša ekipa bila na licu mesta, mogli smo sami da se uverimo da se Vesna i Željko nisu ponašali kao prijatelji. Osim što je on nju mazio po kosi, držao za koleno, trljali se nos o nos, Zmijančeva je odlučila i da zapeva dragom, pa mu je posvetila pesmu Ane Bekute „Imam jedan život“.

„Čekala je, čekala je  dragog čitav dan“:  Tamara Stojimirov

„Čekala je, čekala je dragog čitav dan“: Tamara Stojimirov


- Ovo tebi, Željko, posvećujem - rekla je na mikrofon, a zatim sela pored Rstića i otpevala mu numeru, da bi u jednom momentu i zaplakala.
Pokušali smo da stupimo u kontakt sa akterima priče, ali su Željko i Vesna bili nedostupni, dok se Tamara nije javljala na telefon.

Pljunuli, pa polizali!


U proteklih nekoliko meseci, Vesna i Željko su se skoro preko svih medija pljuvali kako su stigli, ali izgleda da oni ipak sve mogu i da „poližu“. Neke od tih izjava bile su sledeće:
- Bilo je mnogo njegovih prevara, ali spretnih. Jedino je poslednja udica koju je zagrizao imala dug jezik i govorila svuda gde treba da je u vezi s njim, kao i da se druži s gospodom koja su ga izvlačila čak iz kreveta u pola noći i pola dana, a on to, bože moj, pravdao poslom. Znate, onaj ko slepo voli, po pravilu poslednji sazna - rekla je Vesna kada su mediji saznali za njen i Željkov raskid, a nedavno je za naš list Rstić Zmijančevu nazvao lažovom jer je u jednom intervjuu rekla da su se pomirili.
- Ne znam da li da vam kažem kako jeste ili ono što gospođa želi da čuje i u šta hoće da veruje. Istina je da se sa Vesnom nisam pomirio niti planiram. Ne postoji razlog za to. A ako se sretnemo u liftu sa nekim, pa bože moj, je l’ i vi pričate sa svakim koga tu zateknete? Mislim da znam šta je pozadina svega i šta želi da postigne takvim izjavama, ali moju vezu sa Tamarom neće poremetiti - izjavio je biznismen.

Poslednji komentari
  • MK Vreme: 06.12.2014 18:37h

    Ovaj par sa dna su civilizacijska sramota i bruka, a ono što serviraju je ispod nivoa komentarisanja i ljudskih vrednosti! Oboje su hodajuće katastrofe i bolje im je da se sakriju u mišju rupu i ne izlaze na svetlost dana! Pijandure i moralni propaliteti, sram ih bilo, kakav primer daju svojoj deci! Neću više ni da ih vidim ni da ih čujem!

  • veca Vreme: 06.12.2014 21:13h

    Boze, pripade mi muka kad sam pogledala ove dve spodobe i moralne sramote da ne upotrebim neku ruzniju ali adekvatniju rec! Estrada gotovo sva je postala steciste propaalih ljudi iz devedesetih godina i mlada koji misle da se novac zaradjuje uz pice i krevet! STRASNO SRECA STO NEMAM MALU DECU DA VIDE OVAJ NASTRANI ZIVOT NEKIH LJUDI!

  • milica Vreme: 06.12.2014 22:18h

    Jedno veliko BLJAK.

  • vesna Vreme: 06.12.2014 23:26h

    On je neki "biznismen" a kada usta otvori nema zub --kako su grozni i bedni .NJoj je veme proslo odavno , a on uzas!!Da li imte nesto pametnije da uslikate?

  • mira Vreme: 06.12.2014 23:38h

    drago mi je,vesna je zasluzila da bude sretna.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP