Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

JAVNI POZIV!

Željko: Vesna, još te volim, želim da se pomirimo!

Autor: Kurir | 06.09.2014 - 23:56:00h | Komentara: 7

Rstić na sve načine pokušava da razgovara sa Zmijančevom kako bi obnovio emotivnu vezu s njom jer je shvatio da je još voli.

Vesna Zmijanac

Vesna Zmijanac

Dok se Vesna Zmijanac zabavljala na raznim destinacijama, njen bivši dečko Željko Rstić, koga je posle četiri godine ostavila jer ju je prevario s voditeljkom Tamarom Stojmirov, pati za njom.

Biznismen se požalio svojim prijateljima da još voli pevačicu i da na sve načine pokušava da stupi u kontakt s njom, ali mu to ne polazi za rukom. Vesna za sada ne želi da čuje za njega.

- Željko je nekoliko puta zvao Vesnu telefonom, ali je ona bila nedostupna. Čak je pokušavoo da dođe do nje i preko zajedničkih prijatelja, ali nije vredelo jer je ona bila na odmoru u Atini, a kada se vratila u Beograd bila je u velikim poslovnim obavezama. Oni se nisu ni videli ni čuli od kako ga je Zmijančeva ostavila. Rstić je shvatio da mu ona nedostaje i kao prijatelj i kao žena. Dugo je razmišljao o njihovom odnosu dok nije rešio da krene u akciju ponovnog osvajanja i prvi joj se javi - otkrio je izvor i dodao da Vesna zasada ne želi da bude u kontaktu sa njim.

- Rstić je mnogo povredio Vesnu i njoj treba vremena da ga preboli. Nije joj bilo sve jedno kada su ljudi upirali prstom u nju i iza leđa joj govorili da je dečko vara - dodaje izvor.

Pozvali smo Vesnu, koja je bila nedostupna, a Željko nam se javio na telefon i poručio da se nikad ne zna šta može da se dogodi u životu, pa i u njihovom odnosu.

- Mi nismo ni prvi ni poslednji par koji se razišao, što ne znači da se jednog dana nećemo pomiriti. Ja se posle raskida s njom, nisam zaljubio u drugu ženu, ali pročitao sam u novinama da je ona već pronašla nekog advokata. Neka joj je sa srećom ako se stvarno zaljubila, ona zaslužuje sve najbolje. Veki ima puno pravo na svoj život. Ja bih s Vesnom bio u svakakvim odnosima jer sam je iskreno voleo i volim je i dalje! Ako sam juče bio s njom, bio bih i sutra, ali za pomirenje treba nju da pitate. Život je čudo - rekao je Željko.

Sad se samo čeka Vesnin odgovor!

Poslednji komentari
  • gica Vreme: 07.09.2014 00:21h

    polusvet

  • bordzija Vreme: 07.09.2014 06:52h

    Bilo bi totalno bez veze da mu Vesna progleda kroz prste, jednom je ulovljen u prevari, a ko zna koliko ih je bilo i koliko bi ih bilo ? On maltene Vesnu optužuje, spominje njenu vezu sa nekakvim advokatom, pa na to Vesna ima pravo. Shvatio je bađa šta je izgubio pa hajde da joj se podvučem pod kožu pričom o ljubavi ?! Prozirno i poput pubertetlije !

  • jaca Vreme: 07.09.2014 11:58h

    Shvatio je da je bez nje niko i nista!

  • Nefer Vreme: 07.09.2014 12:00h

    Fali mu njena lova i baš je iskren vidi se na slici da je voli. Vesna plavuša naravno da će mu oprostiti.

  • VITEZ Vreme: 07.09.2014 13:23h

    Zafalilo mu love, ili se plaši da mu Vesna ne navali ispekcije na grbaču.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP