Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

LEONTINA VUKOMANOVIĆ OTKRILA DUGO ČUVANU TAJNU

Željko zavrnuo Bojanu Stamenov

Autor: Biljana Radulović | 07.06.2015 - 09:30:00h | Komentara: 7

Bojana Stamenov, ovogodišnja predstavnica Srbije na “Evrosongu”, još nije zaboravila Željku Joksimoviću neprijatnost koju je zbog njega doživela kao mala u Ulcinju. Naime, Bojana i njena sestra od tetke Jelena su tada jurile pevača za fotografiju i autogram, ali njegovo ponašanje nije bilo nimalo prijatno.

Bojana Stamenov

Bojana Stamenov | Foto: Promo

Ovu strogo čuvanu tajnu otkrila je pevačica Leontina Vukomanović, koja je tada nastupala sa Željkom.
- Bojana mi se na „Evrosongu“ poverila da je jedna naša velika muzička zvezda odbila da se slikaju, tamo neke 2000. godine. Ona i sestra su bile njegovi fanovi, ali ih je tada strašno razočarao, toliko da taj njegov stav pamte sve do danas. To mi je lekcija da pazim šta govorim „Pinkovim“ zvezdicama jer jedna pogrešna rečenica može da ostavi dubok trag na njihovom srcu.

Leontina Vukomanović

Leontina Vukomanović | Foto: Mitar Mitrović

Bojana me je podsetila da sam tada i ja bila sa Željkom na nastupu i da sam pristala da se slikam sa njima - otkrila je Leontina, dok je Goca Tržan uz osmeh rekla: „Svi znamo o kome se radi“.
Kada smo i mi saznali da je reč o pevaču Željku Joksimoviću, pozvali samo Bojanu, ali ona nije želela da se zamera starijem kolegi.

Željko Joksimović

Željko Joksimović | Foto: Oliver Bunić

 
- Nemojte, molim vas, to je bilo davno. Bila sam dete, a moja sestra Jelena je bila veliki Željkov fan. On je tada bio strašno popularan zbog albuma “Telo vreteno” i sve klinke su ludele za njim. Kada smo čule da je gost u klubu u Ulcinju, pohrlile smo da se slikamo, ali su nam neki ljudi rekli da Željko nije raspoložen za slikanje. Ipak, uspele smo da se probijemo do njega, pa je na kraju pristao da se slika sa Jelenom. Nije on usamljen slučaj, ima dosta pevača kojima je to teret i ja to potpuno razumem - ublažila je priču Bojana.
- Drago mi je ako je ova anegdota poslužila Leontini u odnosu prema mališanima iz takmičenja. Ispričala sam joj između ostalog i kada je sa Rašom Popovim u moju školu došla jedna vrlo poznata glumica. On je posle predstave svima dao autogram, dok se ona rukama držala za glavu i govorila: “Ne mogu da pišem toliko, zaboleće me ruke”. Sada me drugari pitaju da li se ponašam isto kao ona - uz osmeh priča Bojana, kojoj fotografisanje i potpisivanje predstavljaju zadovoljstvo.
- Meni sve to prija i nije mi teško, naročito sam pažljiva prema mališanima, koji su moja najbrojnija publika, jer znam da oni sve pamte. Pre neki dan sam izašla na semaforu iz auta da bih se slikala sa devojčicama koje su vrištale kada su me videle. Juče sam bila na svadbi, gde sam se slikala sa polovinom gostiju. Meni to nije teško - kaže Bojana, koja će 13. juna održati koncert u Centru “Sava”.
Poslednji komentari
  • nela Vreme: 07.06.2015 09:37h

    komentarise ostavljena devojka i trzanka koju nevredi ni komentarisati.vama to sigurno nece da se desi jer fanove nemate

  • sasa Vreme: 07.06.2015 11:42h

    Ovo je bez komentara.Dosadno...

  • Max Mara Vreme: 07.06.2015 12:38h

    Nije ovde problem ni Željko koji "nije" hteo da se slika ni Bojana koja je "tužna" ostala već Leontina ......... nikako da preboli Željka :) :) :) Ostavi više čoveka na miru !!!

  • jeca Vreme: 07.06.2015 13:22h

    Što je nije sprečilo da se sa njim slika pred Evroviziju,a Leontinin problem je što je otišla u nepovrat i da nema školu koju drži a koja nikome ne služi Bog bi je zaboravio odavno.

  • nedjo Vreme: 07.06.2015 13:46h

    pitacu te za koju godinu ako se iko tebe sjeca

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP