Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POTRESNA PRIČA VESNE JOKSIMOVIĆ ZA ALO!

Željkova mama: Zarobljena sam u Valjevu!

Autor: Aleksandra Radojević | 20.05.2014 - 15:00:00h | Komentara: 14

Iako se voda u Valjevu povlači i dalje preti opasnost od klizišta, od čega strahuje i Vesna, majka Željka Joksimovića, koja je već danima sama zarobljena u njihovoj porodičnoj kući u zapadnoj Srbiji. Juče smo uspeli da stupimo u kontakt sa Vesnom, koja nam je opisala kako je izgledala noć bez struje i kako je sama preživela poplavni udar na samo nekoliko metara od nje.

Željkova mama:  Zarobljena sam u Valjevu!

Željkova mama: Zarobljena sam u Valjevu!

 

- Naša kuća ovde u Valjevu je na brdu, tako da nije poplavljena, ali sada prete podvodne vode i klizište. Za sada je stabilno, tako da molim Boga da tako i ostane. Čula sam se sa Željkom, on je na putu, bio je u Švedskoj, gde je imao koncerte. Zvao je da pita kako sam i šta se desilo i mnogo mu je laknulo kada sam mu rekla da je sve prošlo kako treba - započela je svoju priču za „Alo“ Vesna, a zatim i opisala kako je izgledo dan kada je Srbiju preplavila voda.
- Tog dana, kada se sve ovo desilo, bilo je užasno. Kada gledate kako voda

Željko poslao šleper vode!
Iako je bio van Srbije, Željko Joksimović je sa svojom suprugom Jovanom organizovao pomoć za one kojima je to najpotrebnije. Naime, njih dvoje su poslali šleper vode za područja koja su najugroženija u prvom poplavnom talasu. Inače, osim toga što je organizovao pomoć, Željko preko svog naloga na društvenoj mreži Tviter apeluje na sve ljude da pruže pomoć svim ugroženim ljudima tokom poplava.

navire, gubite se u realnosti, stvarno je bilo jezivo, toliko strašno da mislite da je sve to film. Ja ne mogu rečima to da vam opišem. Moj suprug Branislav je noć pre svega ovoga otišao u Beograd, a ja sam ostala kako bih zasadila cveće i sredila kuću, jer to uvek radimo u ovo doba godine, a onda se desila katastrofa - sa nevericom priča Joksimovićeva mama i dodaje:
- Psihički mi je bilo mnogo teško u tom trenutku, mislila sam neka su bar oni u Beogradu dobro, ja ću lako. Napolju je tih dana stvarno bilo užasno, a vama ne preostaje ništa, osim da se molite, i to u mraku, jer je u nekoliko navrata nestajala struja. Ja sam satima stajala na prozoru i molila se Bogu. Pričala sam: „Bože, ako te ima, pomozi narodu u Srbiji i učini da stane ova katastrofa!“ Hvala bogu da nije prošlo gore od ovoga. Mnogima će ostati traume, ali ima nade da se sve ovo sredi i da nastavimo gde smo stali - kaže Vesna, koja je još uvek u sama u Valjevu.
- Sreća, pa nisam imala potrebe da izlazim iz kuće, ali ja ne znam ni kako bih izašla iz našeg naselja. Nisam sigurna da li može da se prođe do Valjeva, tako da sam još uvek zarobljena sama ovde, ali se stalno čujem sa mojima u Beogradu. Samo, daj bože zdravlja, da se sastanamo svi ponovo - zaključuje Joksimovićeva, koja se i dalje moli za pomoć onima kojima je to potrebno.

Jovana: Stalno se čujemo sa svekrvom!

Uživaju u ulozi roditelja: Jovana i Željko

Jovana i Željko

Nakon što smo se čuli sa Vesnom Joksimović, u toku jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt i sa popularnim pevačem kako bismo od njega saznali da li je posetio Valjevo i pokušao da pomogne svojoj majci, međutim, Joksimović je do zaključenja ovog broja ostao nedostupan. Na svoj telefon javila nam se njegova supruga Jovana, koja nije želela previše da komentariše ovu situaciju, ali se po njenom glasu moglo osetiti da je uplašena za sve što se dešava u Srbiji, kao i za svoju svekrvu.

- Pokušajte ponovo Željka da dobijete. Naravno da smo u kontaktu sa Vesnom, ali mi zaista ne želimo ništa da komentarišemo tim povodom - bilo je sve što nam je rekla Jovana.
Za razliku od svog supruga, voditeljka nije toliko aktivna na društvenim mrežama, te nije delila informacije oko pomoći najugroženijima, ali kako je i više puta pokazala koliko je humana, sigurni smo da i ovog puta pomaže svojim zemljacima koliko je u mogućnosti.

Poslednji komentari
  • Vin Vreme: 20.05.2014 15:49h

    Toliko voli svekrvu da ne moze da je ni privremeno ugosti u nekom od velelepnih zdanja koje su kupili ili iznajmili.

  • VITEZ Vreme: 20.05.2014 19:25h

    A, to je to važnija Željkova mama od ostalih ljudi.

  • valjevac Vreme: 21.05.2014 01:59h

    mene samo interesuje kako vas je poplavila voda u brdjanima,kada su brdjani najvece brdo u valjevu

  • AD Vreme: 21.05.2014 06:52h

    Tako ti je to kada se snaja i svekrva ne slazu. Jovana valjda moli boga da ova nikad ne izadje.

  • Lula Vreme: 21.05.2014 07:33h

    Svi se sete Boga kad je teško! Samo u Srbiji će te videti veš nedeljom, samo u Srbiji će te videti seljaka na njivu nedeljom. Neka sila postoji jača od čoveka pa pokušajmo da budemo ljudi, ne tucimo se za parking, pomerimo se u autobusu. Makar mao budimo ljudi, uvek pomislimo i na druge ne budimo sebični i bahati!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP