Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SAZNAJE PULS

Žika Nikolić napušta RTS! Šarenica se seli na Pink!

Autor: Copyright by Puls/Danijel Rakočević | 25.11.2013 - 09:00:00h | Komentara: 16

Ljudi sa Pinka su moji prijatelji, kaže popularni voditelj

Gde ste, Zlatiborci, stig‘o Žika: Nikolić

Žika Nikolić | Foto: RAS

Žika Nikolić poznatiji kao Žika Šarenica od 1986. godine zaštitno je lice televizije RTS. Da ništa ne traje večno govori i ekskluzivno saznanje “Pulsonline-a” da će poznati voditelj uskoro preći na televiziju “Pink”.
Kako "Pulsonline" saznaje Nikolić se našao na tajnim pregovorima sa vlasnikom TV "Pink" Željkom Mitrovićem gde je dogovorena saradnja i prelazak na "ružičastu" televiziju.
Pozvali smo ovog popularnog voditelja i potpuno ga zatekli s obzirom na to da je odmah posle današnje emisije otišao na svadbu!.
- Ne mogu da kažem da su to bili pregovori pošto ja poznajem ljude sa "Pinka" i oni su moji prijatelji. I mene su danas pitali na poslu da li je istina da prelazim na "Pink", tako da eto, i ja sam čuo tu informaciju. Ako bude nešto značajno ili dođe do toga sigurno ću vas obavestiti - rekao nam je zagonetno Žika.
Takođe, pitali smo Nikolića da li je i koliko tačna informacija koja je danas osvanula u medijima da njegove koleginice i kolege ostaju bez honorara koji su dobijali za vreme nedavno preminulog direktora RTS-a Aleksandra Tijanića, i da li je za njega novac glavni motiv ukoliko bi se odlučio da zaista napusti matičnu kuću.
- Ma to su sve nebuloze koje sam danas pročitao. Meni novac nikada nije bio presudan, a mogu i da vam kažem da moja plata nije velika tako da ne verujem da će mi je smanjiti - iskreno je odgovorio Nikolić.
Žika Nikolić iza sebe ima tridesetak godina radnog staža jer je prvi posao dobio još kao student. Radio je kao profesor ruskog jezika u srednjoj školu u Kraljevu. U to vreme tri dana provodio je u Kraljevu predavajući, a dva u Beogradu studirajući. Posle je ušao u „Vrnjačke novine”, pa u Radio Vrnjačku banju, pa u Radio Beograd.
Godine 1986. počinje njegov rad na televiziji, a od tada pa sve do danas bio je veran RTS-u.
Šarenica je emisija kolažnog tipa koja se emituje subotom i nedeljom na RTS 1 od 9 do 11 sati. Sadržaj su zanimljive reportaže snimljene na terenu i dokumentarne priče. Naravno, Šarenica ne bi bila ono što jeste da u svakoj emisije ne ugosti i veliki broj sagovornika. U Žikinoj šarenici gostuju, seljaci, zanimljivi ljudi, akademici...svako ko ima nešto zanimljivo da kaže, prikaže, odigra, otpeva...
Poslednji komentari
  • marko Vreme: 25.11.2013 09:10h

    Taj bi prodao i dupe za pare! Dusa prodana!

  • Mama NS Vreme: 25.11.2013 09:12h

    Divna vest, možda na "javnom servisu" bude nešto pametnije u udarnom terminu za vikend od "Šarenice".

  • Sauron Vreme: 25.11.2013 10:37h

    Zika Seljak ide na seljacku televiziju... Kada je cuo da nece dobiti novac koji dobija od gradjana Srbije i kada je toboze ``moralista`` Zika o tome komentarisao, brze bolje je odmah pobegao. Ne znam samo ko dozvoljava ovakvim ili slicnim nazovi novinarima da se bave ovom profesijom

  • gavrilovic Vreme: 25.11.2013 10:47h

    Dosadna emisija.Svaki cobanin bi napravio zanimljiviju.Taj covek je interesantan samo svojoj zeni i mami u rodnom mestu.

  • Stevan Vreme: 25.11.2013 11:26h

    Sretan put Žiki seljaku.Sada neću nikada da naletim na njegovu emisiju budući da sam Pink izbacio iz memorije na mojem televizoru.I ne samo Pink.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP