Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PROSLAVLJENI GLUMAC POSTAO TATA

Žika Todorović dobio sina!

Autor: D. Tripić | 05.05.2014 - 07:32:00h | Komentara: 4

Proslavljeni glumac Srđan Žika Todorović postao je tata dečaka kojeg je pre pet dana u bolnici „Narodni front“ na svet donela njegova supruga Ana. Par je presrećan zbog dolaska novog člana porodice, a dečaku, koji je po rođenju dobio desetku, novopečeni roditelji još uvek nisu dali ime.

Posle 10 godina  braka stigao  naslednik: Srđan  i Ana Todorović

Posle 10 godina braka stigao naslednik: Srđan i Ana Todorović | Foto: Dragana Udovičić

- Porođaj carskim rezom obavljen u kasnim večernjim satima i protekao je u najboljem redu, a mama i beba se osećaju odlično. Oni su smešteni u apartmanu i za koji dan će se naći u svom domu - kaže porodični prijatelj za „Alo!“.


U nameri da čestitamo novopečenom tati Srđanu, pokušali smo da kontaktiramo sa njim, ali se do zaključenja ovog broja nije javljao na telefon, dok je njegov otac Bora Todorović bio nešto raspoloženiji za razgovor.
- Hvala vam na čestitkama. Svi se radujemo dolasku dečaka, koji je potpuno zdrav i dobio je čistu desetku. Srđan i Ana su presrećni, ali neću više ništa da komentarišem jer me je sin zamolio da se ne oglašavam pošto je ovo njihova stvar, radost i zadovoljstvo - izjavio je glumac.

Kakav deda,  takav unuk Bora Todorović

Kakav deda, takav unuk Bora Todorović | Foto: Miloš Perić


Podsećanja radi, Žika i Ana venčali su se u oktobru 2004. godine. Njih dvoje su se upoznali na Adi Bojani, gde Srđan godinama letuje, a ljubav je planula na prvi pogled. Prijatelji popularnog glumca su tada rekli da im je samo nekoliko dana nakon upoznavanja priznao da je našao ženu svog života.
Žikino i Anino venčanje održano je u njenoj porodičnoj kući na Cetinju, a prisutni su bili samo roditelji, kumovi i najuža porodica. Nakon svadbe, par je nastavio život u stanu u Beogradu koji im je poklonio Žikin otac. Bora je tada izjavio da svi željno iščekuju potomstvo, a nakon deset godina, ta želja im se ispunila.
Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 05.05.2014 08:08h

    Честитам фамилији Тодоровић на принови!Него,ел може неко да ми вели има ли нашег филма ди глумац Жика не псује?Чим то зуцне ја вадим диск у у ђубре!То чиним са сваким филмом а ја имам изузетну колекцију филмова.Обожавам филмове где животиње говоре!Сценарио мога филма ... Пљачкаши буду наватани после пљачке банке!Стоп!Упозорење да ће главнина узети таоце и тражити ослобађање пајтоса.Деца крену возом у посету ЗОО врту носећи ситне животињице у госте свим животињама.И банда киндапује тај воз.Крене булумента свакакве полиције а кључну улогу у ослобађању имају животиње из ЗОО врта!То би био супер филм који би ми могли да снимимо са светским филмским кућама.ЖИКА БИ БИО ГЛАВНИ ПОЛИЦАЈАЦ А БАТА ЖИВОЈИНОВИЋ СТАРИ ПЕНЗИОНИСАНИ МАШИНОВОЂА!

  • Ana Vreme: 05.05.2014 08:43h

    SVE NAJBOLJE! Neko kome si ulepsao mladost i zivot svojom umetnoscu....

  • Snowbeast Vreme: 05.05.2014 12:05h

    Čestitam legendi!!!!

  • samoja Vreme: 05.05.2014 17:33h

    Neko kome si ulepsao mladost i zivot svojom umetnoscu.... Mislim da treba da pogledas Srpski film gde je on glavni glumac,, pa tek onda nesto reci o ovom,, ne znam kako da ga nazovem,,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP