Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POČINJU "PINKOVE ZVEZDE"

Žiri se diže na dobar glas!

Autor: Zorica S. Radulović | 05.09.2014 - 18:58:00h | Komentara: 4

Sve je spremno za početak najvećeg muzičkog takmičenja na Balkanu „Pinkove zvezde“. Ekipa „Alo!“ prisustvovala je snimanju prvih epizoda ovog šou programa, u kom će se u žiriju naći naše najveće zvezde - Svetlana Ceca Ražnatović, Miroslav Ilić, Bora Đorđević, Haris Džinović, kao i najugledniji tekstopisac kod nas Marina Tucaković.

Spremni za spektakl

Ono što je najinteresantnije, kada su propozicije u pitanju, jeste činjenica da će se žiriju, osim pritiska tokom takmičenja, dizati i stolica. Naime, svaki put kada budu pritisnuli taster kako bi pustili kandidata u sledeći krug, automatski će se podići i stolica u visini od tri metra i samim tim će žiri moći da vidi koga je pustio. Dotle, ispred sebe će videti samo ekran na kome će stajati informacije o takmičarima, ali ne i njihovo ime i prezime.

Bez kape ne ocenjuje

Prvi put u karijeri, najveća folk zvezda na Balkanu Ceca Ražnatović naći će se u žiriju, a podizanje stolice u visinu, kako i sama tvrdi, pada joj lakše nego ocenjivanje talenata.

Tandem koji dobija

- Oduvek podržavam mlade talente, posebno na ovakvim takmičenjima, jer sam i sama tako otpočela karijeru. Ovde ima dosta talentovane dece i baš je Miroslav prokomentarisao da je jedna devojka otpevala moju pesmu bolje od mene. Rado dajem glas kada čujem talenat, a visine se ne plašim, jer nisam neko ko je plašljiv - rekla je Ceca za naš list.

Kroz naočare bolje vidi

Ni Miroslav Ilić nema problem sa visinom koliko sa odabirom kandidata.
- Ako u svakoj emisiji budu ovako dobri kandidati, teško nama. Mene stolica ne može da iznenadi koliko me iznenađuju sjajni glasovi ove omladine - rekao je Miroslav.

Kako saznajemo, „Pinkove zvezde“ startuju u subotu 13. septembra u 21, kada će početi trka za pobednikom, a ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da je ovaj šou program autorsko delo vlasnika „Pinka“ Željka Mitrovića.
Kalinić nameštao vršnjaka!

Milan Kalinić ispred novinara pojavio se otkopčanog šlica, a kada su ga pripadnici sedme sile opomenuli, voditelj ovog takmičenja je pokušao suptilno da ga zakopča, ali mu to baš i nije pošlo za rukom. Pored njega u ulozi voditelja naći će se i Marijana Mićić, ali ona će se pozabaviti talentovanom decom u takmičenju „Pinkove zvezdice“.
Poslednji komentari
  • zika Vreme: 06.09.2014 06:37h

    Ziri je pusti me da vrisnem, osim CECE niko ne valja, da su stavili onmog za kog smo svi bili bilo bi bolje.JEDAN JE GRAND

  • BBB Vreme: 06.09.2014 11:27h

    STVARNO POTCENJUJETE NAROD. PINK I MITROVIC SU OTKRILI KAKO RADI BAGER? HAHAHHAHA...NEGO JE L MU SIN DOBIO NANOGICU ILI CE DA ZAGLAVI ZATVOR?

  • simsi Vreme: 07.09.2014 13:49h

    Neda u souu jeeee

  • simsi Vreme: 07.09.2014 13:49h

    Neda u souu jeeee

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP