Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ACINA MAJKA ZA ALO! GOVORI O TEŠKIM TRENUCIMA PORODICE PEJOVIĆ

Život bismo dali za našu snaju Bilju!

Autor: Ljubomir Tozev | 28.02.2015 - 14:30:00h | Komentara: 1

Anđelka, majka poznatog pevača Ace Pejovića, u teškim trenucima koji su zadesili njenu porodicu, pre svega sina, prvi put za „Alo!“ govori o tome koliko im je teško što snaja Biljana trenutno prolazi kroz najteži period u životu i da su svom snagom uz nju. S Acom se čuje svakodnevno, nekoliko puta na dan, i kaže da je Aci veoma teško pala cela situacija.

Poznati pevač je non-stop uz svoju suprugu

Poznati pevač je non-stop uz svoju suprugu | Foto: Nemanja Kostić

- Šta ću... Nije mom Aci lako, nadam se da će se sve dobro završiti. Mom sinu nije lako, mnogo se sekira i plašim se kako će sve ovo da izdrži. Iskreno da vam kažem, život bismo dali za našu Bilju, samo da bude dobro, ona je divna majka i žena. Nikada do sada nije bila bolesna, bila je zdrava žena u punoj snazi.

Kada samo čuli da je u bolnici, doživeli smo pravi šok, samo se nadamo da će dragi bog pomoći da sve bude dobro - plačljivim glasom rekla nam je Anđelka Pejović, koja u Prijepolju, inače rodnom gradu poznatog pevača, živi sa suprugom Isidorom.

Na pitanje kada su se poslednji put videli svi zajedno i planira li da poseti snaju u Beogradu, kažu da samo čekaju da bude sve dobro i da dođu.

Anđelka i Isidor Pejović

Anđelka i Isidor Pejović | Foto: Goran Srdanov


- Bili su za Božić svi kod nas, ništa nije govorilo da nešto može da bude. Videću, kada se oporavi i izađe iz bolnice da dođemo da je posetimo. Samo da se sve ovo dobro završi i da ona bude dobro - rekla nam je majka Ace Pejovića.

U toku jučerašnjeg dana, pevač je posetio svoju suprugu Biljanu u Klinici za neurohirurgiju Kliničkog centra, gde leži na odeljenju intenzivne nege.

Podsećanja radi, Biljana Pejović je u utorak uveče doživela izliv krvi u mozak kada su dve urođene aneurizme pukle, nakon čega je hitno završila u operacijonoj sali. Operacija je trajala pet sati, a Aca je sve vreme bio u bolnici i čekao da mu lekari saopšte u kakvom stanju je njegova supruga. Biljanino stanje je nepromenjeno i lekari čekaju da prođe određeno vreme kako bi mogli da daju preciznu prognozu njenog daljeg oporavka.

Aca neutešan

Koliko je Aci Pejoviću teško, govori i to da već danima ništa ne jede i ne pije.
- Gleda u jednu tačku, ne progovara i mnogo mu je teško. Juče, kada je bio u bolnici, trudio se da bude što jači kako ona ne bi osetila da je uplašen, ali kada je izašao, jedva je uspeo da dođe sebi i smiri se - priča izvor blizak pevaču.

Poslednji komentari
  • Avica Vreme: 28.02.2015 16:13h

    Zao mi je ove mlade zene.ali...Ne bih da me neko pogresno shvati,ali koliko nepoznatih ljudi boluje i umire i nema podrsku Cece,Brene,kurte i murte?I koliko njih nema da plati lijekove i hitnu intervenciju? Ovdje jedne doktori prebijaju ,a drugi dobijaju masovno i preko Facebook podrsku! Ovoj zeni zelim brz oporavak.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP