Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PADALE ŠUŠKE

Zlata Petrović za tri pesme dobila 4.500 evra

Autor: Kurir | 04.01.2014 - 11:30:00h | Komentara: 0

Petrovićeva na novogodišnjem nastupu u Beču dobila odličan bakšiš, koji je dala vlasniku restorana jer je unapred ugovorila fiksni honorar

Pevačica se baš dobro oparila na novogodišnjem nastupu u Beču. Ona je, pored odličnog honorara, uzela i sjajan bakšiš. Za samo tri pesme Zlata je dobila čak 4.500 evra. O ovoj sumi mnoge njene kolege samo sanjaju, ali za nju je to česta pojava.

Zlata Petrović

Zlata Petrović | Foto: Zoran Ilić

Inače, sa Zlatom su te večeri u restoranu jednog hotela u austrijskoj prestonici nastupili i Ljuba Aličić i Nataša Matić, koji su takođe zaradili dosta novca, ali ni približno kao Zlata. Program je vodio Goran Čomor.
- Tačno je da sam dobila velike pare za samo tri pesme. Otpevala sam „Aj, vino, vino“, „Samo s tobom“ i od Julije Bikove „100 miliona“. Publika u Austriji otkida na te pesme. U Beču me ne zovu Zlata, nego vino, vino - rekla je zadovoljna Zlata.
Pošto su pevači s gazdom restorana potpisali ugovor o fiksnom honoraru, Petrovićeva je sav bakšiš dala organizatorima.
- Imala sam ugovoreni honorar i sve pare koje sam posebno zaradila dala sam organizatorima jer je takav dogovor, a ja sam ga ispoštovala. To je normalna stvar, bez obzira na to da li sam ja dobila bakšiš zbog dobre pesme, izgleda ili igranja. Međutim, na nekim svirkama kad zadržavam bakšiš uvek ga podelim sa svojim muzičarima - kazala je Petrovićeva, koja nije želela da otkrije koliki joj je novogodišnji honorar.
- Žena sam iz naroda i ne bih da govorim o sumama, ali dovoljan je u ovo današnje vreme kada pevači nemaju posla. Za ludake kao što sam ja uvek ga ima. Zadovoljna sam honorarom.
Zlata kaže da joj je ovo jedna od najlepših novogodišnjih proslava u životu.
- Na dočeku je bilo oko 2.000 ljudi. Goran Čomor je fantastično vodio program, a mi smo odradili svirku kako treba. Naš narod koji tamo živi željan je dobre muzike i svi su se gurali da naručuju pesme - kaže na kraju Zlata.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP