Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PLJUNULE, PA POLIZALE

Zmiki peva kod Zorice na koncertu!

Autor: Ivan Gajić | 07.11.2014 - 08:00:00h | Komentara: 2

Uvrede i provokacije koje su Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik upućivale jedna drugoj proteklih godina, mogle bi se sada sumirati pod - puj, pike ne važi, a po svemu sudeći, sve to zarad marketinga!

Pevačice ipak rešile da se pomire posle mnogo godina

Pevačice ipak rešile da se pomire posle mnogo godina

Uostalom, kako drugačije protumačiti fotografiju do koje je „Alo!“ došao, a na kojoj su dve nekada ljute rivalke srećne i nasmejane. Razlog, nimalo dosadan - Zmiki će se pojaviti kod žene svog bivšeg muža kao specijalni gost! Španska serija u najavi. Potvrdu priče dobili smo baš od Zmijančeve, koja je na početku našeg razgovora sve negirala.


- Ne znam o čemu pričate? Kakva slika? Ne znam gde je nastala stvarno - pravdala se ona, dok joj detaljno nismo sve objasnili i rekli joj koje informacije imamo.

- Da vam sad ja kažem, nikakvih zategnutih odnosa između Zorice i Mene nije bilo. To su sve novinari zakuvali sa svojim tekstovima. Eto, ako se već time bavite, ja ću biti specijalni gost na njenom koncertu, a slika koju imate je verovatno sa generalne probe. I prestanite sa tim nagađanjima i spekulacijama - odgovorila nam je Vesna pomalo nervozno, verovatno misleći da ćemo sad da nastavimo razgovor o njenom bivšem momku. Ali o tome, drugi put.
Komentar u ime porodice Brnuclik-Aranđelović dao nam je Kemiš.

- Zorica nikad nije ni potvrdila ni demantovala da će se Vesna naći na koncertu. To su novinari zakuvali. Imam snimke gde Zoka odgovara na pitanja u vezi sa gostima, to je neko drugi pričao. Sačekajte još koji dan, imamo mi još iznenađenja - rekao nam je Miroljub, koji nije imao vremena da nam otkrije čija je to bila ideja i pod kojim uslovima su se dogovorili za Vesnin nastup jer je sa Zoricom žurio na probu. Ali su po ovome novinari za sve krivi. U svakom slučaju, biće zanimljivo videti Brunclikovu i Zmijančevu na istoj sceni kako pevaju, pogotovo posle silnih peckanja sa obe strane, a mi podsećamo samo na neke. Neke od Zoričinih izjava u prošlosti ovako su glasile:

- Vesna Zmijanac je bila u vezi sa moćnim ljudima i odlučila je da me zabrani, da se ne pojavljujem na RTS-u. Ja sam bila u braku sa Kemišom, i to je bila njena osveta. Nisam imala kud. Videla sam Aleksandra Tjanića kako na televiziji priča da je Slobodan Milošević čestita ličnost, ali da mu se ne može prići, a Tijanića sam izuzetno poštovala. Sela sam malo, razmislila i odlučila da pozovem Miloševićevu suprugu - govorila je svojevremeno Zorica.

- Nudila sam da joj vratim Kemiša, uvek sam bila slaba prema njoj. Posle je ona preko svoje prve ljubavi slala gangstere da Kemišu prebiju prste da više ne bi mogao da svira - izjavila je u jednoj emsiji, a onda, između ostalog, i pre dve nedelje da Vesna neće pevati na koncertu.
- Vesna Zmijanac neće pevati na mom koncertu. Ne treba mi takva vrsta marketinga.

Ruku na srce, sa druge strane, Vesna Zmijanac je, gostujući kod Amidžića, priznala da će biti na Zoričinom koncertu, što je u datom momentu izgledalo kao dobra šala.
Poslednji komentari
  • Mikos Vreme: 07.11.2014 10:58h

    Liče mi na: Vesna SRS, Zorica SNS ;)

  • Pera Vreme: 10.11.2014 17:46h

    Nikakvo čudo, Vesna Zmijanac će zarad marketinga pristati na sve. Prvo se pomiriloa sa Zoricom Marković, da bi pevala u njenoj kafani, a sada i sa Zoricom Brunclik, da bi pevala kod nje na koncertu. Nekada je bila velika zvezda, a sada se jeftino prodala.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP