Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PAPUČAR

Zoran Kesić: Svima preporučujem brak - da ne budem jedina budala!

Autor: A. O. | 28.11.2013 - 21:20:00h | Komentara: 0

Voditelj je priznao da je papučar, ali da to i nije tako loše jer "sad proizvode jako fine, udobne i mekane papuče, u koje nije loše ponekad ući"

Zoran Kesić

Zoran Kesić

Ovog petka Naxi radio slavi devetnaesti rođendan, a savršeni gost za jedno veselo i raspoloženo "Jutro uz Žarka Stepanova" je čovek koji nam svake nedelje uveče servira 24 minuta smeha- Zoran Kesić.

Krajem septembra se oženio, a u februaru sledeće godine stiže i prinova. O tome kako pliva u bračnim vodama Zoran kaže da mu je situacija prilično ista kao i pre braka.

- Kad su me pitali pre venčanja da li imam tremu, rekao sam da nemam- jer znam mladu od ranije pa mi nije frka. Nije baš da je dogovoren brak pa da me ispred oltara iznenadi neki akrep. Osim toga, ako ona tebe odabere nemaš tu šta mnogo da učiniš. Moja supruga ima sestru bliznakinju i u trenutku kada sam se upoznavao sa njom saznao sam da se moja, ispostaviće se buduća svastika, udaje za izvesnog Zorana, koji je 76.godište (dakle, kao ja) i da je dete na putu. S obzirom na to da je ista sudbina i mene stigla- znači, ne pitaš se ti tu mnogo - priča Kesić.

Za sve buduće muževe i očeve, ima i savet:

- Otkad sam u braku, usisavam, bacam đubre, perem prozore... Neki bi rekli da sam papučar, ali ja ne volim da upotrebljavam taj termin. Sad proizvode jako fine, udobne i mekane papuče, u koje nije loše ponekad ući. Život ti je mnogo komforniji, udobniji i topliji. Dakle, svakom bih preporučio da uđe u brak- jer što ja da budem jedina budala.

Više o Kesićevim ekonomskim merama, druženju sa Nikom Sloterom i famoznim pokušajima razgovora sa Oljom Bećković, slušajte ovog petka od 7 do 19 sati u "IMLEK Jutru uz Žarka Stepanova" na 96,9 MHz.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP