Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ODMOR OD POLITIKE

Zorana sa Tonijem za Novu godinu!

Autor: Ekipa Alo! | 27.12.2013 - 20:00:00h | Komentara: 3

Pred ozbiljne izazove koji ih očekuju u 2014. godini, većina srpskih političara iskoristiće novogodišnje praznike da se odmori i napuni baterije. Oni s kojima smo razgovarali, kažu da je za njih najluđa noć prilika da se ispavaju i provedu kvalitetno vreme s porodicom, a ima i onih koji će i prelaz iz stare u novu godinu provesti radno.

Zorana Mihajlović

Zorana Mihajlović

 Ipak, ministarka energetike Zorana Mihajlović 1. januara se odlučila za provod, pa će uživati na koncertu Tonija Cetinskog, dok će lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma dok se svi oporavljaju od mamurluka, prvi dan nove godine provesti na skijama. 

- Dočekaću Novu godinu sa porodicom u stanu, ali 1. januara idem na nastup Tonija Cetinskog u jedan beogradski klub. Iskreno, ne očekujem da kod kuće bude ludo. Željna sam kuće, jer u njoj u poslednjih godinu i po dana samo spavam. Znate ono jutro prvog januara, kafa i sve fino - kaže Zorana Mihajlović, ministarka energetike.


Dačić slavi rođendan!

Mitropolita izgrlio posle ručka: Dačić

Slavljenik | Foto: M. Đurica

Premijer Ivica Dačić i ove godine će između dva slavlja, novogodišnjeg i rođendanskog, umetnuti posao, pošto će oko ponoći, već po tradiciji, kao ministar unutrašnjih poslova obići dežurne policajce. Prvi dan 2014. godine predsednik Vlade Srbije slavi 48. rođendan. Njegov plan ostaje isti i ovoga puta:

- Prvi deo novogodišnje večeri provešću u najužem krugu - sa svojom porodicom i prijateljima, a nakon toga tradicionalno obilazim pripadnike MUP-a na dužnosti, tako da ću ove godine posle ponoći biti u Operativnom centru u Beogradu.

Palma na skijama

Dragan Marković  Palma

Dragan Marković Palma | Foto: Nebojša Marković

 - Već 19. put za redom ću Novu godinu dočekati sa suprugom i prijateljima na Kopaoniku. Prvog januara ne mogu da spavam i ustajem već oko pola sedam i odmah izađen na stazu. Na Kopaoniku skijam, ali sam redovan i u salama za borilačke sportove gde treniram. I da znate da supruga i ja već 11 godina proslavljamo sa istim prijateljima.

Mlađa sa suprugom

Mlađan Dinkić

Mlađan Dinkić | Foto: Oliver Bunić

 - Novogodišnje praznike ću provesti u Beogradu s porodicom, na doček idemo sa dugogodišnjim prijateljima u jedan restoran u kojem će svirati dobar lokalni bend. Planiram da mi prvo novogodišnje jutro po tradiciji počne uz koncert iz Beča koji se emituje na televiziji i prenos skijaških skokova iz Garmiša. Onda sledi novogodišnja sarma kod tašte, pa sutradan ručak kod mojih roditelja.

Šutanovac sa najmilijima

Dragan Šutanovac

Dragan Šutanovac | Foto: Beta

 - Unazad sedam-osam godina Novu godinu proslavljamo kod kuće. I ovog 31. decembra biću Deda Mraz svojim sinovima. Tek ćemo 1. januara supruga i ja verovatno negde izaći za našu dušu. Deca su sad na planini, ali se vraćaju pred praznike u Beograd, dok ja ove zime neću putovati na zimovanje.

Antić na stendbaju

Bićemo lideri i bez Hrvata:  Aleksandar Antić

Aleksandar Antić | Foto: Marko Metlaš

 - Sigurno ću biti u Beogradu i večeraću u krugu porodice. S obzirom na posao koji obavljam, ne pravim neke ozbiljne planove za doček. Nikad se ne zna kakve sve probleme mogu da izazovu zimski vremenski uslovi, pa ću praktično biti u stendbaj položaju. Nadam se da ću uspeti novogodišnje veče da provedem u porodičnom krugu.

Rasim u rodnom Pazaru

Rasim  Ljajić

Rasim Ljajić | Foto: FoNet

 - Nisam još ništa isplanirao. Verovatno ću biti u Novom Pazaru, kao i svake godine. Doček u porodičnom krugu mi je uvek najprivlačniji.

Predsednik u Bajčetini

Fanovi: Tomislav i Dragica Nikolić

Tomislav i Dragica Nikolić | Foto: Reuters

 - Novu godinu će dočekati sa suprugom Dragicom i porodicom u rodnoj kući u Bajčetini.


 

Poslednji komentari
  • nije imun Vreme: 28.12.2013 08:22h

    a ja mislio da će I ove godine ivica biti sa bananom

  • Vitez Vreme: 28.12.2013 15:43h

    E, Zorana, Zorana, mislim da bi trbala da reklamiraš domaće "kupuj mo domaće"

  • mili Vreme: 28.12.2013 17:52h

    Zokice idi snimi film.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP