Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BRUNCLIKOVA ZAMERILA MLADOJ TRUDNICI NA STAJLINGU

Zorica: Ana, degutantno se oblačiš!

Autor: S. A. | 15.04.2014 - 08:30:00h | Komentara: 3

Iako je već u poodmakloj trudnoći, Ana Sević vredno radi i vodi emisiju „Grand parada“, a na stajlingu, koji tu promoviše, zamerila joj je starija koleginica Zorica Brunclik.

Ne obazire se na  komentare: Ana Sević

Ne obazire se na komentare: Ana Sević | Foto: Rajko Ristić

Njoj se nije dopalo što verenica Darka Lazića nosi i dalje uske haljinice, pa je na snimanju „Grand šoua“, kada su se srele, iskoristila priliku da joj to i kaže, a njeno oblačenje je okarakterisala kao degutantno.


Naime, Zorica je nastupala tog dana, a mlada trudnica je došla sa svojim verenikom, koji je promovisao novu pesmu. U farmerkama, običnoj beloj majci i patikama pojavila se Ana, što je oduševilo Brunclikovu.

- E, tako treba da se oblačiš! Ipak si trudna, a lepa devojka, ono mi je mnogo degutantno, tako se nosi, vidiš kako ti je lepo tako - rekla je folk pevačica, dok se Sevićeva na to smeškala i klimala glavom.

Oštra u kritikama: Zorica Brunclik

Oštra u kritikama: Zorica Brunclik | Foto: Goran Srdanov


Nakon toga, prešle su na neke vedrije teme, a mi smo iskoristili naše prisustvo na snimanju emisije, pa smo pitali buduću mamu kako komentariše zamerku koja joj je upućena.

- Ma, taman posla da se ljutim na Zoricu. Nisam joj zamerila ništa, to je njeno mišljenje, koje ja poštujem. Nije to bio zlonameran komentar, a i šalila se malo - izjavila je voditeljka koja će se početkom jula poroditi i na svet doneti devojčicu za koju ona i Darko još uvek nisu odredili ime, jer, kako kažu, spisak je poduži, pa će se odlučiti onog trenutka kada se beba rodi.
Poslednji komentari
  • hm Vreme: 15.04.2014 09:32h

    "Degutantno se oblacis"-rece i ostade ziva,Zorica je bas primer kako se treba oblaciti u tim,zrelim godinama i bas je kompetentna za kritiku.Zaboravila je kako se sama oblacila u tim godinama,da li je onda nesto bilo skandalozno i degutantno?

  • bella italy Vreme: 15.04.2014 18:18h

    zorica se oblaci kao i prije 30 god.nikako a boja kose i godina zorica se oblaci super,samo je zaboravila koliko ima godina,a boja kose da se ne govori.classe non e aqua!! e odlicno idu!!

  • nedjo Vreme: 15.04.2014 18:23h

    baba zorica je postala vrlo nezanimljiva

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP