Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TUČA USRED EMISIJE

Zorica Brunclik napala Bosanca, Lukas ih razdvajao!

Autor: Blic | 09.10.2013 - 22:10:00h | Komentara: 4

Zorica Brunclik je usred emisije „Zvezde Granda“ krenula da tuče člana žirija Dragana Stojkovića Bosanca, ali ih je Aca Lukas razdvojio uz opomenu: “Bez fizičkog kontakta, molim vas!”

Letelo perje na snimanju

Letelo perje na snimanju | Foto: M. Mitrović

Kada je Saša Popović rešio da umesto glasova publike ove godine pobednika “Zvezde Granda” bira žiri sačinjen od pevača Snežane Đurišić, Zorice Brunclik, Šabana Šaulića, Ace Lukasa i kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca, uz pomoć Lepe Brene i njega, vlasnik “Granda” nije ni sanjao da će njegov šou po broju svađa početi da liči na “Farmu”!


Žiri ima zadatak da od čak 400 kandidata izabere najboljeg, a kako to izgleda videćemo već u subotu, 12. oktobra, kada je na programu prva emisija. Ko se s kim i zbog čega svađa pitali smo Sašu Popovića.

- Pa zbog kandidata! Zorica je bila oduševljenja pevanjem jednog takmičara, a Bosanac nije hteo da mu da glas, pa je ova krenula da se obračuna s njim. U sledećoj situaciji Zorica nije želela da glasa za devojku koja se mnogo svidela Lukasu. Ovaj je izvadio ključeve svog automobila, stavio pred nju i rekao: “Daću ti kola ako joj daš glas”. Bio je mrtav ozbiljan - priča direktor „Granda“.

Saša Popović najavio je čak dva „Grand“ kablovska televizijska kanala. „Grand 1“ kreće oko 1. novembra i emitovaćemo po osam sati dnevno program uživo.

Svakog dana će biti drugi orkestar i pet-šest pevača će uživo pevati. Svakoga dana biće po dva voditelja, a gledaoci će moći da se uključuju i naručuju pesme. Na kanalu „Grand 2“ neprekidno ići spotovi, poput MTV ili VH1 samo će isključivo biti emitovana narodna i folk muzika.

"Ne drogirajte se, deco!"

Pevač Aca Lukas je apsolutni idol novim kandidatima za „Zvezde Granda“. Takmičari oponašaju način na koji on puši, pije i trude se da skinu njegovo mangupsko ponašanje, a on svaku priliku koristi da ih posavetuje da izbegavaju poroke:


- Da vas nisam video da probate drogu! Ako sam ja pogrešio i prošao kroz pakao, ne morate i vi. Ako se već ugledate, ugledajte se onda na to koliko i kako radim, a ne na gluposti!

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 10.10.2013 01:33h

    ccccc

  • SavaSavanovic Vreme: 10.10.2013 02:31h

    Ma kakva tuča,još jedan marketinški trik!!!

  • dusanka Vreme: 10.10.2013 08:36h

    pevanjem ili necim drugim... ?

  • gavrilovic Vreme: 10.10.2013 09:02h

    Kako bi se inace ova ocvala SPSovka nasla u novinama?Sigurno ne zbog onog uzasnog krestanja, koje samo njen muz moze da voli.Ili i njega tuce? Jadnik mora stalno da je drzi za ruku i da napominje kako je obozava.Milosevicev kandidat za ministra kulture!? Tada je i poceo ovaj teski sunovrat...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP