Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

EPILOG SA FARME

Zorica Brunclik osuđena zbog vređanja Miloša Bojanića!

Autor: Kurir | 22.06.2014 - 23:45:00h | Komentara: 3

Brunclikova izgubila spor protiv kolege koji ju je tužio jer ga je na „Farmi“ pljunula i nazvala ga pedofilom i lažovom

Zorica Brunclik

Zorica Brunclik | Foto: Zoran Ilić

Zorica Brunclik osuđena je zbog vređanja Miloša Bojanića. Presuda je izrečena pre tri nedelje po krivičnoj tužbi poznatog pevača, jer ga je Brunclikova u rijalitiju „Farma“ pljunula u lice, nazvala pedofilom i lažovom i rekla mu da je trula prostata.

Traži 500.000 dinara

Prema rečima izvora iz Palate pravde, posle ove presude nekad bliske prijatelje očekuje nastavak suđenja po materijalnoj tužbi Bojanića, u kojoj je tražio 500.000 dinara odštete za naneti duševni bol i povredu časti.

- Zorica je izgubila presudu i krivično je osuđena, dok je materijalni postupak još u toku. Data joj je opomena i moraće da reguliše sve sudske troškove. Pošto se ranije nije odazivala na ročišta i maksimalno je izbegavala da se suoči s Bojanićem, na poslednjem se pojavila jer joj je uručen policijski poziv. U sudnici je nastao opšti haos - priča naš dobro obavešten izvor i dodaje da je supruga poznatog harmonikaša Miroljuba Aranđelović Kemiša zaplakala pred sudijom.

Suze na ročištu

- Sudija je vikala na Brunclikovu kad joj je postavljala pitanja jer se pevačica pravila da se ne seća da je vređala Miloša i da je bila isprovocirana. U trenutku je počela da plače jer više nije znala šta da kaže - završava sagovornik, insistirajući na anonimnosti.

Pogrešno pročitao  pozivnicu: Miloš  Bojanić

 Miloš Bojanić

Ovim povodom pozvali smo Miloša Bojanića, koji je potvrdio naša saznanja.
- Jeste, istina je, ali molim vas da o tome više ne pričamo. Mislim da je sve to što se dešava najobičnija glupost. Rijaliti je završen, Zorica i Kemiš to znaju. Sve što se desilo treba baciti u kantu i staviti tačku na to. Život ide dalje, sad sam preokupiran nastupima i promovisanjem nove pesme.
Inače, Miloš je na jednom ročištu protiv Zorice rekao da će joj oprostiti uvrede ako ona i njen suprug Kemiš povuku tužbu koju su podneli protiv njega jer je u rijalitiju izjavio da su dobili stan u centru Beograda od nekadašnje političke stranke JUL, čiji su bili članovi.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 23.06.2014 01:33h

    simpaticne zvezde u srbiji

  • mima Vreme: 23.06.2014 07:26h

    Zoricino ponasanje na f a r m i, bilo je ne primereno. Da li je to bila, licno njena volja ili je rezirala p r o d u k c i j a, nije sada bitno, ona mora biti kaznjena za ponasanje prema Bojanicu. Ono je zaista bilo previse, sto bi se reklo ako je i od Zorice, mnogo je! Inace slusam i njenu i njegovu muziku,odnosno pesme koje izvode.

  • VITEZ Vreme: 23.06.2014 10:14h

    Takoi treba, svi koji su izigravali ludilo u rijalitima treba da snose odgovornost kao i kuća koja je to forsirala i nagrađivala ih "pobedom" Navešću neke: Firči, Maca, Vendi, Eva, Zorica M. Maja N. i one kalaš... što su se javno seksale.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP