Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POKUŠAVA DA DOKAŽE NACIJI DA NJENI NASLEDNICI NE ŽIVE U BEDI

Zorica konačno pokazala decu!

Autor: Sanja Arsić | 13.03.2015 - 20:30:00h | Komentara: 15

Pevačica Zorica Brunclik nedavno je proslavila 40 godina karijere, a tokom svih godina rada nikada široj javnosti nije predstavila svoju decu. Na ovakav korak odlučila se kada se u medijima pojavila informacija da njena najstarija ćerka živi u trošnoj kući, u bedi i siromaštvu. Zorica je pre dva dana pustila kamere u svoju vilu, smestila Mariju, Đorđa, Miljanu i Zlatu na kauč, i pred kamerama tvrdila kako ona brine o njima i kako su oni jedna velika i srećna porodica.

Brunclikova  prvi put posle  40 godina karijere  slikala ćerke i sina  na okupu

Brunclikova prvi put posle 40 godina karijere slikala ćerke i sina na okupu

Ono što je posebno zanimljivo, jeste da je Zorica do sada u javnost izlazila samo sa ćerkom koju ima u braku sa Kemišom, Zlatom, tako da je ovo bila jedinstvena prilika da vidimo kako izgledaju i njena starija deca.

Marija Aranđelović (42)

Marija Aranđelović (42)


Marija Brunclik Aranđelović, o kojoj se pisalo da živi siromašno, rođena je 1973. godine, kada je Zorica imala 18 godina, a kako je pevačica rekla, otac ih je ubrzo napustio i nije želeo da čuje za njih dve.

Đorđe  Tutić (39)

Đorđe Tutić (39)


Nakon nekoliko godina, Zorica se udala sa šefa svog orkestra, harmonikaša Zorana Tutića, sa kojim je dobila sina Đorđa. U braku su bili kratko, a ubrzo posle prekida veze, Brunclikova ostaje u drugom stanju i na svet donosi ćerku Miljanu, koja kao i Marija nosi Kemiševo prezime, jer harmonikaš Ljubo Kešelj, sa kojim je pevačica tada bila, nije želeo da je prizna.

Miljana  Aranđelović (36)

Miljana Aranđelović (36)


Marija, Miljana i Đorđe su joj podarili i unuke koje je takođe predstavila u emisiji „Grand Njuz“. Kako su rekli, Kemiša gledaju kao tatu i dedu njihove dece i ponosni su na njega i svoju majku. Sva deca pevačice, kako ona tvrdi, uzela su Kemišovo prezime.

Zlata Aranđelović (24)

Zlata Aranđelović (24)


Zaključak cele ove priče je da se estrada budi tek onda kada treba nešto da demantuje, te je zato i Zorica rešila da nam pokaže svoje blago. Nikad nije kasno.
Poslednji komentari
  • slaviša Vreme: 13.03.2015 23:38h

    Morali biste znati da je Zorica bila u braku sa Ljubom Kešeljom i da nema govora da on nije hteo da prizna dete sa njom. Posle njihovog razvoda Zorica je učinila sve da prekine svaki odnos Ljube i njihove zajedničke ćerke!

  • Gordana Vreme: 14.03.2015 00:28h

    Pa koliko je ova svetica imala venčnih a još koliko nevenčanih muževa omg

  • Marijana Vreme: 14.03.2015 02:20h

    Ha, ha, ha, 4 dece - sve od različitih muževa! Ova visokomoralna čistunica koja ume svima da deli packe nije ni sigurna od koga ima decu, pa ih skućila sve pod jedan Kemišev kišobran, koga je baš briga čije je koje dete, važno je da on ima da ručka i da spavka! Cirkus od ove žene, veliki je licemer i nije za poštovanje.

  • Драгомир Vreme: 14.03.2015 07:45h

    Гордано,ако би ти лично питала Зорицу колико је то имала бракова или ти мужева она би ћутала!И ти би мислила да неће да ти каже?Ти је ништа не питај јер она не ћути што крије већ их броји!Ко ће,бре,све то да попамти!

  • radmila Vreme: 14.03.2015 08:45h

    ZASTO VREDJATI ZORICU ZENA LEPO PEVA NIKOG NE OGOVARA A NJEN PRIVATNI ZIVOT JE NJENA STVAR VAZNO DA SU JOJ DECA -ODRASLI LJUDI, ZDRAVI SKOLOVANI I NISU PROBLEM.SVAKA CAST ZORICE TI SI BOGATA SAMO SA NJIMA.ZIVELA

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP