Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ALO! JUČE POSETIO ZABREŽJE KOD OBRENOVCA

Zorica laže, ćerka joj živi u bedi

Autor: Biljana Radulović | 14.03.2015 - 09:00:00h | Komentara: 36

Nakon što je pevačica Zorica Brunclik demantovala da njena najstarija ćerka Marija živi u trošnoj kući nadomak Obrenovca i slikala je u luksuznoj vili tvrdeći da joj je tu dom, naša ekipa se uputila u Zabrežje. Jetrva i komšije pevačicine ćerke potvrdili su nam da Marija već više od dve godine živi u oronuloj kući sa partnerom Nenadom i da joj majka ne dolazi u posetu.

Kemiš,  Zorica i njena  najstarija  ćerka

Kemiš, Zorica i njena najstarija ćerka

Zoricu očigledno niko nije naučio da su u laži kratke noge i da će istina, bez obzira na snimak komfora u kojem navodno živi njena ćerka, izaći na videlo. Kiša i blato nisu nas sprečili da juče pokucamo na vrata Marijinog pravog doma u Obrenovcu, ali osim psa ispred vrata i drugog, koji nam se javljao iznutra, nikog više nismo zatekli. U kući pored, vrata nam je otvorila Marijina jetrva.

Ovo je kuća  u kojoj spava Marija sa svojim partnerom

Ovo je kuća u kojoj spava Marija sa svojim partnerom | Foto: Zoran Ilić

Divac im je pomogao posle poplava


Nenadova kuća, u kojoj živi sa pevačicinom ćerkom, kao i mnoge druge u Obrenovcu poplavljena je tokom prošlogodišnjih kiša i izlivanja reka.
- Ne znam zašto im pevačica nije pomogla u tom trenutku, svašta se priča među komšijama. Uglavnom, fondacija Vlade Divca nam je svima izašla u susret, pa i njima. Oni su dobili pomoć pete kategorije, dok je Nenadov brat blizanac dobio više novca jer ima troje dece. Sređivali su nešto unutar kuće, ali ne posećujemo se, pa ne znam tačno šta su sve renovirali - otkriva jedan od komšija.

- Nemojte, molim vas, ništa da me pitate. Ispalo je da smo mi zvali novinare da slikaju gde živi ćerka Zorice Brunclik. Moj i njen muž su blizanci, ali znate, nisu u dobrim odnosima. Ona i brat mog muža žive zajedno oko dve i po godine, sada su verovatno u Beogradu na poslu. Ne znam kada će se vratiti, verovatno po podne. Nisam sigurna da li su se venčali i koje je njeno prezime. Molim vas, idite, ne želim probleme - rekla nam je jetrva pevačicine ćerke.

Da Marija živi u toj kući, potvrdila nam je i jedna od komšinica.
- Viđam ih svakodnevno, Neša je divno dete, a ona se samo kulturno javi. On i brat Preša su blizanci, majka ih je ostavila kada su bili mali, pa ih je maćeha odgajila. Ona im je i kupila te kuće, nažalost, njih dvojica nisu u dobrim odnosima. Najbolje je da dođete uveče ako hoćete da se vidite s Marijom. Tek nedavno mi je Neša rekao da je ona Zoričina ćerka, nisam to znala, a nikada nisam videla da je pevačica došla kod njih - rekla nam je jedna od komšinica.

Ispred kuće nabacane  su stvari koje su  verovatno stradale  u poplavama

Ispred kuće nabacane su stvari koje su verovatno stradale u poplavama | Foto: Zoran Ilić


Kada smo pozvali Zoričinog supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša kako bismo dobili izjavu od pevačice, on je i ne saslušavši pitanje pobesneo.
- Mi smo u Beču, mogu samo da vam kažem - sram treba da vas bude - vikao je Kemiš i spustio slušalicu.

Ćerka Zorice Brunclik

| Foto: Zoran Ilić

 
Ni na naše poruke sa pitanjem zašto su Mariju slikali kao da živi u vili koja se nalazi u dvorištu njihove kuće kada to nije tačno, nije odgovorio. Podsećanja radi, Marija je prva ćerka poznate pevačice, koju je dobila u vanbračnoj zajednici sa čovekom čije ime nikada nije htela da otkrije javnosti.

Prilaz do kuće

Prilaz do kuće | Foto: Zoran Ilić


Dakle, istina je jedna. Niko ne spori da je Zorica ćerki poklonila veliku kuću u Krnjači, ali njena ćerka u njoj ne živi, već je izabrala život pored svog izabranika u lošijim uslovima od onih koje joj je majka pružila.
Poslednji komentari
  • Milutinovic Strahinja Vreme: 14.03.2015 08:20h

    Zorica mi je komsinica. Ona na Krnjaci ima svoju vilu koliko ja znam sagradila je kucu za sina kraj svoje. Sa druge strane je kupila komsijsku kucu srusila i sagradla novu za cerku, ne znam da li je ovoj ili srednjoj. Najmladja zivi sa Zoricom. Ne znam sta je ovde slucaj ali mozda je ona odlucila da zivi s tim coveom u ovoj. Sta tu Zorica moze? Ovo je odrasla zena.

  • Caca Vreme: 14.03.2015 09:59h

    Zasto se misli da ako su roditelji nesto stvorili, treba sad apsolutno sve sto imaju da daju deci? To ima samo kod nas. Na zapadu imate ponekad decu milionera koji zive kao klosari, jer su sami tako izabrali. Njena cerka je punoletna i radi, izabrala je sa kim ce da zivi i gde ce da zivi i sta sad Zorica i Kemis imaju sa tim. Oni su svakako pomogli, ne verujem da nisu, ali svako kroji sam svoju sudbinu.

  • Aleksandar Vreme: 14.03.2015 10:01h

    Zorica ne pomaže najstarijoj ćerki. Ta ćerka peva u jednoj maloj kafanici na Zrenjaninskom putu i kažu da lepo peva. Sama se izdržava Zorica i Kemiš joj ne pomažu niti u karijeri niti materijalno.

  • DarkoS Vreme: 14.03.2015 10:24h

    Kalafonska stvar, neda mama zetu ni krajcaru pa to ispašta i lepo uhranjena ćerkica.Doduše ni mama ne posustaje sa dobrim apetitom.

  • Jela Vreme: 14.03.2015 11:01h

    Zaboga, pa ta kci je odrasla, samostalna osoba. Sama bira svoj zivot. U cemu je krivica majke? Da je maloletna, bolesna, neuracunljiva...? Onda OK. Ovako? Jedino se u Srbiji smatra da deca nikad ne moraju da odrastu i da su roditelji dozivotno duzni. Duznost roditelja je da dete vaspitava i omoguci mu sigurno i bezbrizno detinjstvo. Da mu omoguci da se obrazuje i postane covek. Roditelj nije duzan da odraslom detetu resi stambeno pitanje, da mu nadje zaposlenje, niti da se brine o njemu kao odrasloj, zdravoj osobi. Ince nikada ne odrastu i ne postanu samostalne osobe. Nazalost to je svakodnevna pojava u Srbiji, jer vlada misljenje da roditelj mora.........? Do kada......?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP