Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PROGOVORILA

Zorica Marković iznela šokantne detalje o životu Vesne Zmijanac!

Autor: Pressonline | 01.10.2013 - 16:00:00h | Komentara: 9

Zorica Marković i Vesna Zmijanac decenijama su bile nerazdvojne prijateljice koje su nekada zajedno stanovale, radile, ali danas, njih dve više ne govore, niti se sreću.

„Boli me uvo šta priča Neda Ukraden, koja diže nos već  30-40 godina“: Zorica Marković

Zna sve o Vesni Zmijanac: Zorica Marković | Foto: Zoran Ilić

Zorica Marković je, kako kaže, više od 30 godina "držala jezik za zubima", jer nije želela da priča o svom odnosu sa Vesnom Zmijanac. Ovo je, kako je rekla Zorica, samo početak njene priče o Vesni, njenom životu, spletkma koje joj je pravila. Ako nastavi i dalje da je vređa u medijima, preti Zorica, otkriće najcrnje detalje iz života svoje nekadašnje cimerke i kolegice.

"Ni u jednom momentu se ni prema kome nisam ogrešila. To me s njene strane jako pogodilo. Neko sam ko se trudi da uvek u čoveku nešto ljudsko probudi. Uvek sam uspevala u tome. To ljudsko što postoji u njoj pokušavala sam sve ove godine sačuvati. Od prvog našeg stanovanja, jer smo zajedno živele u mom iznajmljenom stanu u Beogradu od 1974. go 1980. godine doživela sam horor gledajući kako ona živi i šta radi. Ja sam tada imala vezu sa Kemalom iz Zvornika, a ono što sam gledala je nepristojno za svaku ženu, pa i za Vesnu. Kako ustanem svako jutro drugi čovek mi se šeta po kući. Ja mislim onaj od juče, a ono drugi, mislim onaj od danas, a ono treći i tako redom", ispričala je Zorica.

Domaćin zabave: Vesna ZmijanacKoleginica otkila šokantne detalje o njoj: Vesna Zmijanac

Tada su zajedno radile 40 dana na vašarima, još u vreme dok je Kemiš, nekadašnji Vesnin momak, bio mlad dečko.
koji je postao direktor PGP-a i sve nas je ubeđivao da novac od prodaje ide u svrhu reklame, a reklame nikakve nije bilo već su sve pare ostale u PGP-u, pod njenom dirigentskom palicom. Ona je sve kontrolisala, pa i novac. Ja sam uoči "Hit parade" 1986. godine ostala bez jedne pesme jer je sve pokupila Vesna."
Pesme koje sam ja odabrala oni su podelili drugima ili njoj. Već je tada počela da mi zabija nož u leđa. Brzo sam dobila pesmu "Zumbule" s kojom sam se proslavila. Ima Boga... ", ispričala je Markovićeva.
"Počela je da nenormalno puno pije. Bila je ljubomorna na mene toliko da je mrtva pijana mom tadašnjem momku Kemalu govorila šta ću mu ja jer sam seljanka, startovala ga. On je u jednom momentu hteo da izbaci iz automobila na vrh Kopaonika, ali sam ga je zamolila da to ne čini i da je vrati gde ju je i uzeo", otkriva Zorica.
Godinu dana nakon što je otvorila restoran "Lepeza", desetak kilometara od Beograda, Zorica je bila na snimanju novogodišnjeg programa za "Grand".
"Vesna, koliko je bila pijana, nije mogla da stoji na sceni, a treba da otpeva "Jorgovane". Ličila je na žabu kreketušu. Deformisala se od alkohola. Niko joj nije želeo prići da peva da ne bi pala na bini. Jedina sam joj ja prišla bez obzira na sve uvrede, podmetanja. Bila je ljubomorna na mene, moju karijeru", rekla je Markovićeva.
Markovićeva je ispričala da je Vesni smetalo što ona nije išla iz kreveta u krevet da bi nešto postigla i što nije nikada pripadala nikakvom klanu.
"Nisam išla s nekim u krevet da bih nešto postigla i to mnogima, pa i Vesni, smeta jer nisam kao one. Sve sam ulagala u sebe i sve što sam stekla, stekla sam bez sponzora, bez bogatih momaka. Svaka cigla na mojoj kući je zalivena mojim znojem. U životu sam imala dva braka i dve duge veze i to je sve. Sačuvala sam porodicu i nikada nisam pripadala nijednom klanu. E i to je njoj smetalo", rekla je Markovićeva.
"Jedina sam koja joj je pružila ruku kad joj je bilo najteže. Mrtva pijana je došla na snimanje Grandove emisije, a samo sam joj ja prišla. Ponudila sam joj da peva u mojoj Lepezi. Ja sam je vratila iz mrtvih! Od tih para, koje je zaradila u Lepezi, školovala je ćerku u Grčkoj. A eto, pljunula me je", besna je Zorica Marković.
"Zahvaljujući meni ponovo je oživela na estradi, vratila se među žive. Ali to ona brzo zaboravlja. Postala je toliko zanimljiva pa su je zvali u "Surajverr". Tamo je zaradila puno novca i čim se vratila otišla je na potpunu operaciju lica. Neka je, i u tome sam je podržavala. Do zadnjeg momenta sam joj bila prijatelj, da bi mi ona na tako nizak način uzvraćala. Treba da je bude sramota da bilo šta, jednu jedinu ružnu reč o meni izgovori", završila je ispovest Zorica.
Poslednji komentari
  • Lune Vreme: 01.10.2013 20:52h

    Krajnje je vreme, da se taj polusvet sa Ibarske magistrale, ukloni iz janosti,portala...javnog zivota, neka to rade negde "po narudzbini".

  • Murat Vreme: 01.10.2013 23:28h

    Ajde ba Zorice ne filozofiraj, sjećam se ja i tebe i tvog Kemala koji ti je bio samo maska dok si furala sa advokatom Alijom iz Zvornika koji je bio oženjen pa ti je Kemo samo bio pokriće. Sve ste vi iste i svima su vam karijere počele na istom principu, a sada glumite zvijezde.

  • sasa Vreme: 01.10.2013 23:33h

    vidi kakva si jo ce stobom u krevet...vesna je bila riba ipo..

  • nedjo Vreme: 01.10.2013 23:43h

    opasne reci

  • ema Vreme: 02.10.2013 06:54h

    fine neke zene.dokle ce se nasa srbija trovati sa nabedjenim poznatim licnostima sumnjivog morala,ove pomena nisu vredne.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP