Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ZBOG SVAĐE SA DIVNOM, IZVREĐALA ĆERKU

Zorica Marković: JK je imala 120 kila!

Autor: A. Veljković | 25.09.2013 - 20:32:00h | Komentara: 9

Na imanju u Lisoviću tek sada se zahuhtavaju prave svađe, ali padaju teške reči koje su očigledno čuvane kao kec u rukavu. Kao što je i bilo očekivano jer je poznata kao osoba koja ima kratak fitilj, Zorica Marković je bila pokretač, pa je tako izvređala pop pevačicu Jelenu Karleušu, rekavši da je na početku karijere imala 120 kilograma, što do sada niko nije znao, a ni video. Sve je krenulo tako što je Divna Karleuša isprovocirana izjavila da su neki pevači, koji se nalaze na farmi, teški foliranti.

- Vi ste teški foliranti. Namazani svim bojama, ali niste igrači, za to je potrebna pamet - rekla je Divna, na šta je Zorica Marković skočila i krenula da se brani.

Zorica Marković

Zorica Marković | Foto: M. Mitrović

 - Ma, ko si bre ti da meni pričaš da sam folirant. Ti si ta koja ovde tračari i folira se - rekla je folk pevačica, a onda prešla na Divninu ćerku Jelenu:

- Jelena Karleuša je prvi put uzela mikrofon sa mnom u Grockoj. Divna je tada dovela, znaš na šta je ličila, imala je tada 120 kilograma! - ispričala je Markovićeva farmerima koji su je pomno slušali.

Razočarana  cimerkom:  Divna Karleuša

Divna Karleuša | Foto: Nebojša Marković

 Ovo nije čula pevačicina majka, što je u neku ruku i bolje za Markovićevu, jer iz ranijih javnih prepirki znamo da je starija Karleuša uvek oštra kada joj neko kaže lošu reč za ćerku. Nakon uvreda na Jelenin račun, Zorica je oplela i po starijoj Karleuši: 

Prvi nastup JK iz 1995. godine

Prvi nastup JK iz 1995. godine

 - Ko je ona? Kako sme da pljuje po mojoj karijeru i po mom hlebu? Ja se nikada nisam je*ala za karijeru, krv sam propišala da bih bila ovo što sam danas. Ne znam ko će pre izaći, ali na**bala je od mene, neću joj tako lako sići sa grbače. Uvredila me je za ceo život - siktala je pevačica. 
Divna je na samom početku rijalitija „Farma“ ušla u koflikt sa Markovićevom, jer je uvek branila stavove mladih, kao što je slučaj bio i pre dve noći kada je štitila manekenku Saru Trajanović.

PR služba JK:
Slike govore više od reči!

Da Zorica Marković ipak nema baš dobro pamćenje, podsetio nas je portparol Jelene Karleuše, koji smatra da je ovakvim lažima Zorica Marković samo htela da skrene pažnju na sebe, a kao dokaz ukazuju na sliku koja govori suprotno.
- Jelenin prvi nastup pred publikom uživo bio je u Hali sportova u Novom Beogradu davne 1995. godine. Postoje i slike. Verovatno je Zorica ovim neistinama htela da skrene pažnju na sebe - rekao je PR Jelene Karleuše, Zoran Birtašević.
Poslednji komentari
  • TP Vreme: 25.09.2013 21:43h

    E moja Zoro tako bih voljela da nisi usla na farmu ni prvi puta a kamoli sada opet, postovanje prema tvom radu, tvojim godinama i svim sto sam imala palo je draga u vodu,zao mi je, i ovo neka bude nauk ostalim javnim licnostima koji zele da ulaze na farmu i ostale shou programe ,nemojte da vas narod koji je sa vasim pesmama odrastao da nas razocarate sa ovakvim ponasanjem i rijecnikom , opet zao mi je Zoro moja sto si pokazala svoj obraz, a tako dobra pjevacica a takva karijera..... a covjek -0

  • marko Vreme: 26.09.2013 00:03h

    Ko poznaje JK iz srednje skole, kao sto je ja poznajem, taj moze da potvrdi da je bila debela mnoooooogo. Imala je sigurno preko 100kg, a onda se posle tromesecne pauze odjednom pojavila u skoli sa 40 kg manje. PR sluzba JK laze.

  • dp Vreme: 26.09.2013 00:41h

    E,pa pre tog nastupa Karleuša je nastupala po raznoraznim emisijama i jeste bila onako punačka, tako da je Zorica ovde potpuno u pravu. A taj njen PR joj je naneo više štete i medveđe usluge nego svi njeni neprijatelji zajedno.

  • Istina Vreme: 26.09.2013 07:27h

    MA DAAAjjjj bre.. sta lupaju i s aovom fotkom i sa nastupom.. pa nije KArleusa odmah pocela da peva u hali sportova.. pevala je i pre toga.. ovo joj je prvi veci nastup.... mante se lazi i prevara..kad svi odlicno znamo Karleusicu...

  • jelena Vreme: 26.09.2013 07:35h

    Veoma sam cenila rad i pesme Zorice Markovic,a to i sada tvrdim da je dobar pevac,ali izgleda veoma los covek.Karleusu znam iz doba kada je Jelena bila mala,i nikada nije bila debela,a to i slika pokazuje.Mama JE UVEK BILA DEBELA ,A SADA JE BAS GROZNO DEBELA.Ali to je njena stvar,svako ima ogledalo pe se vidi u njemu.Sto se tice morala sve tri su iste,a moral im je u podrumu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP