Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BIVŠE PRIJATELJICE

Zorica Marković: Vesnu sam vadila iz mrtvih!

Autor: Vesti-online.com | 03.09.2013 - 09:30:00h | Komentara: 2

Zorica Marković i Vesna Zmijanac su decenijama bile prijateljice. Nekada su zajedno stanovale, radile, delile sve, preživljavale uspone i padove. U burnim vremenima, kada su se borile za svoje parče gorkog estradnog hleba, dobro su se slagale. Malo pomalo, život ih je odveo na različite strane.

Zorica Marković

Zorica Marković | Foto: Miloš Perić

Ali, kako ih je udaljavao, tako ih je neočekivano i približavao i preplitao njihove sudbine. Uprkos tome što se mnogo puta u koleginicu razočarala, Zorica tvrdi da je pomogla Vesni da se vrati na scenu. Danas, njih dve više ne govore, niti se sreću.

- Šta ima sa njom da se viđam i čujem! Kad se samo setim poslednjeg cirkusa, kad je otišla iz Lepeze, koju sam ja vodila i u koju sam je ja dovela, da peva u kafanu kod mog bivšeg muža koji se pretvorio u mog ljutog neprijatelja... Stavljam tačku na priču o njoj. Ne zanima me više. Ni sad ne bih pričala, da me nije isprovocirala, da nisam čula da me je prozivala, zaboravljajući na sve što sam ikada za nju učinila.

- Jedina sam koja joj je pružila ruku kad joj je bilo najteže. Mrtva pijana je došla na snimanje Grandove emisije, a samo sam joj ja prišla... Ponudila sam joj da peva u mojoj Lepezi. Ja sam je vratila iz mrtvih! Od tih para, koje je zaradila u Lepezi, školovala je ćerku u Grčkoj. A eto, pljunula me je - besna je Zorica Marković.

Vesna Zmijanac

Vesna Zmijanac

Kako ste se našli u priči sa njenim dečkom Željkom?
- Ni kriva, ni dužna, ispadoh grbava! Željko i ja smo iz istog sela, znamo se dobro, on mi je mnogo pomogao oko Lepeze. Poznajem celu njegovu porodicu, ženu, decu. Nisam ni sanjala da će da se spanđa s Vesnom. Bila sam šokirana. Odjednom, njima je odgovaralo da ne pričamo jer sam oboma mogla ispričati svašta što znam o onom drugom. Njegova žena je bila očajna, zvala me je... Posle svega, ni o Željku, a ni o njegovoj ženi Marini ne mogu da kažem ništa loše. Žao mi je što je sve tako ispalo, ali ja sa tim nemam nikakve veze. Svi su punoletni, sami odgovaraju za svoje postupke, samo da mene ne upliću u sve to.
 

Posle svega, da li biste seli sa Vesnom i popili kafu sa njom?
- Ne znam... U stvari, opraštala sam ljudima i gore stvari od onih koje je ona meni učinila. Sve zavisi od nje. Ako prestane da me ogovara i ostavi me na miru, možemo da sednemo, da se razjasnimo i raspravimo, da jedna drugoj kažemo šta nam je na duši. Umem da oprostim. Prema tome, ona bira da li ćemo se sresti. Ipak, čini mi se da beži od mene. Beži, kao i mnogi koji se plaše istine. Uvek govorim istinu, a to ljude najviše boli.

Ne stidim se ničega

- Eto, posle Farme, kada je na mene sa svih strana osuto drvlje i kamenje, preživela sam. I ne samo da sam preživela, nego posla imam više nego ikada. Nikada se u životu nisam više slikala! Kao od šale punim šator u koji staje 1.000 ljudi. To su moji solistički koncerti, iako se ne održavaju u Centru Sava. Ide Zorka svuda gde je narod i to čistog obraza! Pitaju me ljudi da li bih ponovo ušla na Farmu. Naravno da bih ušla. Uspravna i ispravna, ne stideći se ničega.

Poslednji komentari
  • Laza Vreme: 03.09.2013 12:53h

    Dali je bas tako zorice, secam se ja vremena kada si ti Vesna i Likana sa orkestrom Ratka Ravica, zarile i palile vasarima i cini mi se da je Vesna tebe nosila na grbaci, Vesna je bila i ostala dama bez obzira na padove koje je imala, ipak je ona pevacica sa mnogo hitova, i neverujem da joj je tvoja pomoc bila neophodna, ali ti nemozes a da ne pljujes po nekome, mislis da se tako promovises, pogresno, samo navlacis gnev na sebe

  • smiljana Vreme: 04.09.2013 13:51h

    vidim koliko si fina i dobra zorice jadan onaj kome si ti dobra zato sto si tako dobra i punis vasare kako pricas nisi se otela tome da drugome uzmes parce hleba koliko si bila dobra pacarila si druge kod tog istog "Aca Popa" i mene i Eru Ojdanica samo da bi mu zauzela mesto...sram te bilo...uzivaj u svojoj sreci...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP