Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

IZ BOLNICE U LISOVIĆ

Zorica: Mislila sam da ću umreti od bola u grudima!

Autor: D. Tripić | 28.09.2013 - 21:00:00h | Komentara: 6

Zdravstveno stanje Zorice Marković godinama unazad je ugroženo zbog problema sa srcem i operacija koje je imala, a nezdravi uslovi na imanju u Lisoviću ponovo su je doveli do bolničke postelje. Naime, kako „Alo!“ saznaje, Zorica se u četvrtak po podne požalila da se ne oseća dobro i odmah je prebačena u bolnicu kod svog lekara gde joj je ustanovljen teški oblik bronhitisa. Markovićeva je juče pre podne eksluzivno za naš list iz bolnice ispričala kako se oseća.

- Osetila sam strahovitu slabost, hladan znoj me je oblivao, toliko mi je bilo loše da nisam mogla da dišem. Mislila sam da ću umreti odbola u grudima!Na predlog lekara smeštena sam u bolnicu, gde sam priključena na aparate za disanje. Inhalacije utiču na to da se kroz nekoliko sati vratim na imanje - promuklim glasom i vrlo tiho nam je rekla Zorica, a onda ispričala da joj je lekar stavio holter kako bi pratio njeno stanje.

Zorica Marković

Loši uslovi na imanju uzrokovali bronhitis: Zorica Marković | Foto: M. Mitrović

 
- Zbog tri operacije koje sam imala i ugrađenog bajpasa, doktor mi je stavio holter koji nosim 24 časa i koji prati moje stanje, a nakon togaću moći da se vratim na imanje. Na farmi radim mnogo u prašini, znojim se, ali se ne presvučem odmah, već dopustim da se stvari na meni osuše, što je rezultiralo jakim bronhitisom. Temperatura mi je sanirana, priključena sam na aparate za inhalaciju, primam lekove i odgovarajuću terapiju, ali ću u toku dana saznati šta ću uzimati od lekova kada se vratim među farmere i sve što mi kaže lekar moram da ispoštujem i poslušam jer je moje zdravlje u pitanju. Oni su procenili da moguda se vratim na imanje jer su analize pokazale da ću se brzo oporaviti. Znate kako, tamo je vrlo lako prehladiti se jer je mnogo hladnije ,a nezgodno je voditi računa u svakom trenutku, jer non-stop se izlazi napolje, kako zbog poslova, tako i zbog poljskog WC-a. Ja uvek slušam mog doktora, pa ću tako učiniti i ovoga puta. Šta god mi stručnjaci kažu, ja ću učiniti. Ako su se neki obradovali što sam napustila imanje, grdno su se prevarili jer se ja ne predajem tako lako - ispričala je Markovićka za naš list nekoliko sati pre nego što se vratila u rijaliti.
Podsećanja radi, Zorica je bila učesnik i prošle sezone rijaliti programa „Farma“, ali tada sa imanja u Lisoviću nije izašla svojom voljom, nego je izbačena po naređenju produkcije zbog fizičkog obračuna koji je imala sa starletom Stanijom Dobrojević. Tada je zbog čupanja kose i udaranja konzervom bila diskvalifikovana i napustila je imanje u roku od pola sata.


Zorica se vratila i iznenadila farmere!

Dok su učesnici rijalitija čekali da uđu u dnevnu sobu i vide ko su gosti iznenađenja na žurki, Zorica Marković ih je iznenadila i prva otvarila vrata od spavaonice. Neki su je dočekali uz iskren osmeh, a neki joj samo poželeli ponovnu dobrodošlicu.
-Ne predajem se ja tako lako ljudi. Ja sam žena zmaj- rekla im je Markovićeva dok joj je Miki Đurićić vrlo oštrim tonom zapretio:
-Slušaj me sada dobro! Nemoj da sam te video da si se umarala više, moraš sada da odmaraš da ne bi opet zaglavila u bolnici.
Poslednji komentari
  • ZIKA Vreme: 29.09.2013 06:20h

    Nemogu da verujem da su joj pare prece od zivota zar je toliko finasiski potonula.A zivo me interesuje sta ce se desiti ako se ovo zavrsi tragicno.

  • dddr Vreme: 29.09.2013 09:44h

    Zorice,tako je na farmi, i krave od silne muže bole njihove grudi. Malo razmisli da li si i ti na tom nivou.

  • sale Vreme: 29.09.2013 11:12h

    Ne zna se ko je vulgarniji , Zorica povrratnica ( produkcija verovatno ispravlja svoju grešku ) ili Jelena Golubović. Dve smaračice do bola.

  • milos Vreme: 29.09.2013 13:33h

    pa sto nisi umrela

  • Steva-NS Vreme: 29.09.2013 14:09h

    Zorica je nepromočiva,drži se izreke,il pukonik il pokojnik.Na dobrom je putu .......

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP